CASIO modela PX 870 in 770

Objavil/a , 9. 2. 2018 . 0 komentarjev.

CASIO PX 870 in 770

Septembra 2017 je Casio izdal svojo najnovejšo različico linije Privia digitalnih klavirjev Casio Privia PX-870. Z zanesljivostjo in dokazano kakovostjo pri PX-860, so pri novem PX-870 opravili odlično delo pri nadgradnji prejšnjega modela in zagotovili še bolj organski zvok in naredili digitalni pianino še bližje pravemu akustičnemu klavirju, že za zelo zmerno ceno. Poleg posodobljene pristnosti, ta digitalni klavir vsebuje 256 polifonih zvokov in tehnološko prijazne digitalne funkcije, ki omogočajo prijetno učenje in klavirsko igro pri ugodni ceni.

PX-870 se lahko poveže prek USB, ki je združljiv, na katerikoli PC, Mac, iOS ali Android napravi, brez gonilnikov ali namestitev. Casio razvija tudi aplikacijo iOS / Android za nov PX870, ki bo klavirju omogočil povezavo z aplikacijo za nadaljnji nadzor in različne funkcije.

Vgrajena knjižnica vključuje 60 pesmi, 19 izboljšanih melodij in prostor za deset pesmi po vaši izbiri. PX-870 je idealen za učenje. Za razliko od PX-860 klavir ponuja tudi nov način uporabe slušalk, s tem lahko inštruktor in učenec ostaneta sinhronizirana. Tipkovnica se razdeli v dva enakopravna območja, kar pomeni priročno funkcijo za učenje doma, v učilnici ali kjerkoli drugje.

Z novim inovativnim sistemom Sound Projection PX-870 napolni prostor z bogatim in podrobnim zvokom. Močan 40-vatni sistem s 4 zvočniki je zasnovan tako, da poslušalce in občinstvo zajame zvok, ki izvira iz različnih krajev na instrumentu, tako kot pri tradicionalnem klavirju. EQ Volume Sync zagotavlja, da boste slišali uravnotežen, jasen zvok v celotnem frekvenčnem območju, pri kateri koli glasnosti poslušanja. Druga zanimiva funkcija, ki jo je Casio ustvaril, je, da njihove nove nastavitve reverba Hall Simulation, dajejo pianinu zvok, ki je slišati, kot bi bili v veliki koncertni dvorani ali cerkvi, kjer je naravni odmev in le ta se pojavi pri igranju instrumenta.

PX-870 je zasnovan tako, da dopolnjuje dekor, v črni, beli in rjavi barvi. Novi videz zagotavlja čistejši in manj nereden videz. Druga značilnost oblikovanja je posodobitev belih tipk iz slonovine. Tipke so bile ponovno rekonstruirane, da bi se še bolj dotaknili občutka akustičnih klavirjev iz slonokoščene kosti.

CASIO PRIVIA PX 770

Ko je PX-770 v celoti sestavljen, tehta 37 kg, kar je zelo v redu za klavir , ki sovpada kot kos pohištva. Kakorkoli že, za digitalne klavirje ni mišljeno, da jih je treba veliko premikati in PX-770 je še vedno veliko lažje prenašati kot akustični klavir. Pravzaprav ga bosta dve osebi lahko brez težav premaknili. PX-770 je na voljo v treh barvah: črni, beli in rjavi. Torej lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza notranjosti vašega doma.

 

Nadzorni elementi PX-770 (prav tako pri PX-870) so bili premaknjeni na levo stran tipkovnice, s čimer je klavir postal čistejši, z manj nerednem videzom. Obstajajo namenski gumbi za glavne zvoke (klavir, e. Klavir), funkcije (MIDI snemalnik, metronom) in gumb za glasnost. Za dostop do večine funkcij in nastavitev morate med držanjem gumba »Funkcija« pritisniti eno od tipk, ki so označene nad tipkovnico. PX-770 ni opremljen z zaslonom, vendar je še vedno zelo enostavno krmariti s klavirjem. Kadarkoli spremenite nastavitev, boste slišali pisk zvoka glede na trenutno izbrano možnost (1, 2, 3 ali 4 piski), ki vam pomaga razumeti, katera nastavitev je izbrana.

Tipkovnica, s katero je opremljen PX-770 se imenuje Tri-senzor Scaled Hammer Action Keyboard II in to je ista tipkovnica, ki jo boste našli na vseh digitalnih klavirjih Casio pod 1800,00 €. Kaj je tako dobro glede te tipkovnice? Prvič, tipke pri PX-770 so opremljene z resničnimi kladivci (namesto vzmeti) in ta kladiva ustvarjajo mehansko gibanje in dajejo občutek, ki je podoben akustičnim klavirjem. Sistem Scaled Hammer simulira značilnost akustičnega klavirja, kjer so tipke v spodnjih registrih težje in postanejo postopoma lažje, ko greste navzgor po tipkovnici.

Pri PX-770 lahko spreminjate trdoto tipke in sicer lahko uporabljate kar tri različne trdote. Tipke so tudi občutljive na dotik, kar pomeni, da se bo glasnost spremenila glede na to, kako trdo ali mehko boste igrali.

PX-770 uporablja Casiov lastniški večdimenzionalni Morphing AiR Sound Source. Procesor AiR ima povečano zmogljivost pomnilnika, kar omogoča boljšo kakovost vzorcev in še bolj natančen zvok. Poleg tega Casio uporablja avdio tehnologijo brez izgub za stiskanje zvočnih podatkov, kar omogoča reprodukcijo izvirnega klavirskega zvoka brez kakršne koli izgube kakovosti. Nov klavirski ton pri PX-770 ima nadgrajen zvok Grand Piano, ki uporablja stereo vzorce velikega klavirja, posnetega na štirih dinamičnih ravneh. Igralcu zagotavlja brezhibne razlike v tonu in prostornini, od mehkega pianissima do močnega fortissima.V primerjavi s prejšnjim PX-760 je ton klavirja opazno izboljšan z bolj naravnim tonom in resonančno produkcijo.

Oba nova modela sta na voljo v naših Music Max poslovalnicah in čakata, da jih preizkusite. Naši svetovalci, pa Vam bodo z veseljem povedali o novih Casio modelih še kaj več. Prav tako je na voljo novi model Casio Celvano AP-270, ki je ekvivalent svojemu manjšemu in kompaktnejšemu bratu PX-770. AP-270 ima večje in bolj resonančno telo, zato je tudi prostornina njegovega zvoka obširnejša. Novi ameriški klavirski ton (Grand Piano 2), ki so ga dodali AP-270, pa daje glasbenikom v pop ali jazz situacijah prednost, ki jo drugi instrumenti v skupini ne dosegajo.

Oznake: casio, px 870, px 770, digitalni klavir Zadnja posodobitev: 9. 2. 2018

Komentarji

Vnesite komentar

Vnesite odgovor

* Ime:
* E-mail: (Ni objavljeno)
   Spletna stran: (Url spletne strani http://)
* Komentar:

Tradicija - od 1994

Z Vami smo že 25 let!

Preberite več o nas...

100% garancija zadovoljstva!

×

100% garancija zadovoljstva!

30 dni za vračilo izdelkov!

Zamenjajte izdelke ali pa vam vrnemo kupnino!

Brezplačna dostava

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

Naročite se na e-novice

×

Naročite se na e-novice

Prejemajte obvestila o ponudbi in prodajnih akcijah!

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

YOU TUBE | MUSIC MAX

×

YOU TUBE | MUSIC MAX

Naročite se na naš Youtube kanal!


Naročite se na naš Youtube kanal!

NAČINI PLAČILA

×

NAČINI PLAČILA

Tudi na obroke!

Kupec lahko plača blago:
- s kreditno kartico
- s PayPal-om

- ob prevzemu blaga z odkupnino
- po predračunu na naš transakcijski račun SI56 0600 0051 6561 092, ki je odprt pri Banki Celje.


Ponujamo tudi razne možnosti nakupa z obročnim odplačilom:

​    

V naših poslovalnicah lahko imetniki NLB plačilnih kartic MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici MasterCard in Karanta) izkoristijo »Nakup na obroke«. Storitev omogoča možnost plačila nakupa na od 2 do 12 enakih obrokov. Naša prodajna mesta so označena z nalepko NLB Nakup na obroke.

         

Minimalni mesečni obrok znaša 30,00 €, minimalni znesek kredita 60,00 €. Maksimalni znesek kredita je možen do višine odobrenega limita na kartici. Zavarovanja kredita, stroškov odobritve in obresti pri tem načinu plačila NI!


Preberi več v Prodajnih pogojih.

×


fv6       35,85 ms