Crafter - narejene, da bi bile najboljše

Objavil/a , 26. 10. 2016 . 0 komentarjev.

V naše poslovalnice je prišla nova pošiljka Crafter kitar. To so kitare, ki Vam jih ni potrebno posebno predstavljati, saj s svojo kvaliteto dokazujejo njihov slogan „Crafted to be the best“ (narejene, da bi bile najboljše). Dovolite, da vam vseeno predstavimo nekaj njihovih modelov, kot v žargonu pravimo „eksotiko“. 

CRAFTER SAT in SA

Prednosti tega hibrida so očitne. To je glasbilo, ki se lahko s pomočjo gumba prelevi iz električne v akustično kitaro. Predstavljajte si, da igrate glasen rokovski komad. V naslednjem trenutku pa rock zamenjate za intimno nežno akustično balado in to storite brez menjave kitare. Končni izdelek je kompromis med električnim in akustičnim zvokom. Kako kitara doseže ta razpon med električno in akustično kitaro? Pri SAT modelu so se odločili za Kim Armstrong P-90 magnet pri vratu in LR Baggs piezzo senzor pod kobilico kitare. Pri SA modelu so P-90 zamenjali za Armstrongov lipstick single magnet. LR Baggs-ov preojačevalec pa nudi dobro kontrolo nad glasnostjo, bass-om, midle-om in treble-om.

GLXE-6000

Crafter je z modeli GLXE prišel v elitno skupino akustičnih kitar. Med njimi je GLXE-6000, ki zveni odlično. Ali je ozvočena z premium LR Baggs LR-T pick-up sistemom ali jo igrate akustično se boste vanjo zaljubili. LR Baggs sistem uporablja oboje. Piezzo in soundboard transducer. Narejena je iz masivnih materialov. Masivna nemška smreka na sprednji plošči, hrbet iz masivne bubinge in palisandra, stranice iz masivnega palisandra. Vrat je mahagonijev, ubiralka pa iz ebenovine. Seveda se za kitaro takšnega kova spodobi da „počiva“ v kovčku, ki je vštet v ceno.

 

ML ROSE- PLUS

Rose kitare so kitare, ki se izdelujejo ob Crafterjevih obletnicah. Kratica pred ROSE kot na primer na kitarah, ki jih imamo na zalogi, pomenijo distarzijo, ki kitaro krasi. Npr TB-Rose kot Twin Birds-Rose, ML-Rose kot Moonlight-Rose. Obstaja še več modelov, kot so PG-rose kot Pegasus- Rose ali DG-rose, kot Dragon-rose itd. Kitare so izdelane in masivnega lesa. Za Rose serijo je značino, da je resonančna plošča iz Engleman smreke, hrbet in stranice pa iz mahagonija ali palisandra. Odvisno ob kateri obletnici je bila narejena. Izrez na kitari Vam omogoča dostop do 21 prečke, kar na večini Grand Auditorium ni možno. Elektronika na kitari je LR Baggs LR-T DX Tuner Preamp. Skratka manjša kitara ki, ustvarja odličen, poln, svetel ton.

CT-120

Crafter CT-120 prihaja iz thinline serije akustičnih kitar. Instrument se odlično igra, prav tako odlično izgleda. Kitara je opremljena z elekrtoniko LR-F Plus Preamp with L.R.Baggs Element Pick-up in sestavljena je iz masivnega lesa. Crafter si je ustvaril visok ugled v kitarski industriji, zato Crafter izdeluje kitare tudi drugim priznanim znamkam.

Oznake: sa, crafter, rose, ct-120, sat Zadnja posodobitev: 27. 10. 2016

Komentarji

Vnesite komentar

Vnesite odgovor

* Ime:
* E-mail: (Ni objavljeno)
   Spletna stran: (Url spletne strani http://)
* Komentar:

Tradicija - od 1994

Že več kot 20 let z Vami!

 

Preberite več o nas...

100% garancija zadovoljstva!

×

100% garancija zadovoljstva!

30 dni za vračilo izdelkov!

Zamenjajte izdelke ali pa vam vrnemo kupnino!

Brezplačna dostava

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

Naročite se na e-novice

×

Naročite se na e-novice

Prejemajte obvestila o ponudbi in prodajnih akcijah!

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

YOU TUBE | MUSIC MAX

×

YOU TUBE | MUSIC MAX

Naročite se na naš Youtube kanal!


Naročite se na naš Youtube kanal!

NAČINI PLAČILA

×

NAČINI PLAČILA

Tudi na obroke!

Kupec lahko plača blago:
- s kreditno kartico
- s PayPal-om

- ob prevzemu blaga z odkupnino
- po predračunu na naš transakcijski račun SI56 0600 0051 6561 092, ki je odprt pri Banki Celje.


Ponujamo tudi razne možnosti nakupa z obročnim odplačilom:

​      

V naših poslovalnicah lahko imetniki NLB plačilnih kartic MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici MasterCard in Karanta) izkoristijo »Nakup na obroke«. Storitev omogoča možnost plačila nakupa na od 2 do 12 enakih obrokov. Naša prodajna mesta so označena z nalepko NLB Nakup na obroke.

         

Minimalni mesečni obrok znaša 30,00 €, minimalni znesek kredita 60,00 €. Maksimalni znesek kredita je možen do višine odobrenega limita na kartici. Zavarovanja kredita, stroškov odobritve in obresti pri tem načinu plačila NI!


Preberi več v Prodajnih pogojih.

×


fv6       26,22 ms