Klasične kitare Alhambra

Objavil/a , 28. 6. 2017 . 0 komentarjev.

 

Izbor klasične kitare je zelo pomemben, tako za ljubiteljskega glasbenika, nadarjenega učenca ali profesionalnega kitarista.

Alhambra ima v svoji ponudbi klasičnih kitar velik nabor različnih instrumentov za vse različne potrebe in glasbene okuse.

Prvič so v ponudbi klasične kitare v barvah, najbolj priljubljeni modeli 1C in 3C so tako dobavljivi v sunburst ali črni barvi.

 

 

OPEN PORE serija je dobila ime po posebnem lakiranju, ki je v mat izvedbi z zelo tankim nanosom laka, tako pore lesa ostanejo odprte. Posledica je lažja kitara z zelo odprtim in jasnim zvokom ter manj občutljivim lakom za praske in poškodbe. Serij OP sestavljajo najbolj priljubljeni šolski modeli modeli kot so Z-natura, 1 Open pore, 3 open pore, 4 open pore. Specifikacije modelov so ostale enake (les) drugačno je le lakiranje teh modelov. Novo v tem letu pa je tudi Open pore elektrificirana klasika in sicer v standardni izvedbi in thin line (tanjši trup). Preizkusite nove modele, ne bodo Vas razočarali.

 

 

Tretja pomembna novost pa je serija S. To so kitare, kjer so že uveljavljene modele izboljšali po vzoru nekaterih višjih modelov (profesional series). Glavne spremembe so očem nevidne, so pa bistvenega pomena za zvok. Stanjšana je prednja zvočna plošča. V notranjosti je drugačna razporeditev nosilnih reber (bracing) , drugačna je lega ubiralke (nižja lega strun), drugačna rozeta. Modeli serije S so zaradi teh izboljšav primerljivi zvokovno in po občutko ob igranju s precej dražjimi modeli, ki so trenutno na trgu.

 

 

Preverite ponudbo Španskih klasičnih Alhambra kitar na naši SPLETNI STRANI ali pa obiščite eno od naših poslovalnic in se sami prepričajte o kvaliteti Alhambra kitar!

 

Oznake: open pore, s serija, alhambra, klasična kitara, 1c, 3c Zadnja posodobitev: 3. 7. 2017

Komentarji

Vnesite komentar

Vnesite odgovor

* Ime:
* E-mail: (Ni objavljeno)
   Spletna stran: (Url spletne strani http://)
* Komentar:

Tradicija - od 1994

Že več kot 20 let z Vami!

 

Preberite več o nas...

100% garancija zadovoljstva!

×

100% garancija zadovoljstva!

30 dni za vračilo izdelkov!

Zamenjajte izdelke ali pa vam vrnemo kupnino!

Brezplačna dostava

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

Naročite se na e-novice

×

Naročite se na e-novice

Prejemajte obvestila o ponudbi in prodajnih akcijah!

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

YOU TUBE | MUSIC MAX

×

YOU TUBE | MUSIC MAX

Naročite se na naš Youtube kanal!


Naročite se na naš Youtube kanal!

NAČINI PLAČILA

×

NAČINI PLAČILA

Tudi na obroke!

Kupec lahko plača blago:
- s kreditno kartico
- s PayPal-om

- ob prevzemu blaga z odkupnino
- po predračunu na naš transakcijski račun SI56 0600 0051 6561 092, ki je odprt pri Banki Celje.


Ponujamo tudi razne možnosti nakupa z obročnim odplačilom:

​      

V naših poslovalnicah lahko imetniki NLB plačilnih kartic MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici MasterCard in Karanta) izkoristijo »Nakup na obroke«. Storitev omogoča možnost plačila nakupa na od 2 do 12 enakih obrokov. Naša prodajna mesta so označena z nalepko NLB Nakup na obroke.

         

Minimalni mesečni obrok znaša 30,00 €, minimalni znesek kredita 60,00 €. Maksimalni znesek kredita je možen do višine odobrenega limita na kartici. Zavarovanja kredita, stroškov odobritve in obresti pri tem načinu plačila NI!


Preberi več v Prodajnih pogojih.

×


fv6       26,36 ms