On Stage Stands (OSS), prispela nova pošiljka notnih, mikrofonskih, zvočniških stojal!

Objavil/a , 6. 11. 2018 . 0 komentarjev.

Prihaja najbolj delovno obdobje za vsakega glasbenika in to pomeni potrebo za vse dodatke, ki omogočajo nemoteno odersko uporabo, prevoz ter zanesljivost. V naše skladišče je prispela nova zaloga proizvajalca On Stage Stands (OSS), ki  ponuja celotno podporo glasbenikom in nastopajočih, v vseh pomenih besede! Kakor pa je v navadi pri OSS tudi tokrat ponujajo obilo novosti in izboljšav! Poglejmo si le nekaj teh bolj podrobno!

DFP5500; ponuja komplet za bobnarje, ki je primeren tako za začetnike, kakor tudi profesionalne bobnarje. DFP5500 je komplet z vadbeno gumo, stojalom in torbo za prenašanje. Vadbena guma 8" je skupaj z nastavljivim in kompaktnim stojalom, primerna za vse stile igranja ter za vse starosti bobnarjev. Omogoča pa vam tudi zaščito in transport s posebej namenjeno torbo.

MY430, nosilec za studijski mikrofon, ki vam poleg nosilnosti ponuja še zaščito za vaš mikrofon ter izniči vse neželjene motnje, ki lahko nastanejo pri studijski uporabi le tega (noise floor). Tako bodo vaši posnetki čistejši ter mikrofon ne bo zajemal nepotrebnih zvokov, ki so lahko še tako moteči pri nadaljni obdelavi vaših posnetkov. Možnost pritrditve na standardno mikrofonsko stojalo.

SM7711B; že od nekdaj so notna stojala OSS eden najbolj popularnih artiklov te znamke, saj jih odlikuje neverjetna vzdržljivost, enostavna uporaba in izgled. OSS je tokrat stopil še korak dalje in ponudil dirigentski pult SM7711B, ki ga odlikuje še lepši videz in uporabnost. Glede na svoj izgled, bo vsekakor ponudil eleganten izgled na odru, ne glede na zvrst glasbe in izvajalca ter še lažji transport. 

MSA5050, še en pripomoček, ki ga bo vesel vsak nastopajoči ki preživlja na odru veliko časa! Nosilec za vašo najljubšo pijačo, ki vam bo pomagala pri vztrajanju na odru in za njim. Tokrat je ta nastavek zastavljen malce drugače kot smo bili navajeni prej. Obdan je z neoprenskim materjalom in tako bolj ohranja pijačo pri željeni temperaturi. Sama zasnova nastavka je zasnovana tako, da lahko prez problemov posežete po pijači tudi med samim nastopom,..in se osvežite!

 

Oznake: on stage stand, notna stojala, mikrofonsko stojalo, zvočniška stojala Zadnja posodobitev: 6. 11. 2018

Komentarji

Vnesite komentar

Vnesite odgovor

* Ime:
* E-mail: (Ni objavljeno)
   Spletna stran: (Url spletne strani http://)
* Komentar:

Tradicija - od 1994

Z Vami smo že 25 let!

Preberite več o nas...

100% garancija zadovoljstva!

×

100% garancija zadovoljstva!

30 dni za vračilo izdelkov!

Zamenjajte izdelke ali pa vam vrnemo kupnino!

Brezplačna dostava

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

Naročite se na e-novice

×

Naročite se na e-novice

Prejemajte obvestila o ponudbi in prodajnih akcijah!

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

YOU TUBE | MUSIC MAX

×

YOU TUBE | MUSIC MAX

Naročite se na naš Youtube kanal!


Naročite se na naš Youtube kanal!

NAČINI PLAČILA

×

NAČINI PLAČILA

Tudi na obroke!

Kupec lahko plača blago:
- s kreditno kartico
- s PayPal-om

- ob prevzemu blaga z odkupnino
- po predračunu na naš transakcijski račun SI56 0600 0051 6561 092, ki je odprt pri Banki Celje.


Ponujamo tudi razne možnosti nakupa z obročnim odplačilom:

​    

V naših poslovalnicah lahko imetniki NLB plačilnih kartic MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici MasterCard in Karanta) izkoristijo »Nakup na obroke«. Storitev omogoča možnost plačila nakupa na od 2 do 12 enakih obrokov. Naša prodajna mesta so označena z nalepko NLB Nakup na obroke.

         

Minimalni mesečni obrok znaša 30,00 €, minimalni znesek kredita 60,00 €. Maksimalni znesek kredita je možen do višine odobrenega limita na kartici. Zavarovanja kredita, stroškov odobritve in obresti pri tem načinu plačila NI!


Preberi več v Prodajnih pogojih.

×


fv6       39,90 ms