On Stage Stands (OSS), stojala in glasbeni pribor,...

Objavil/a , 5. 6. 2017 . 0 komentarjev.

On Stage Stand (OSS) predstavljajo v svoji ponudbi vse kar današnji glasbenik potrebuje poleg svojega inštrumenta,... ter svojih idej in znanja. 

V ponudbi, ki ste jo na naših straneh že lahko večkrat spoznali, lahko najdete notna stojala, stojala za zvočnike, prenosnike, zvočnike, razsvetljavo,...! Spisek je predolg, da bi naštevali vse in se bomo tokrat namenili nekaj izbranim izdelkov! 

KSP100 je sustain  pedal v obliki pravega klavirskega pedala ter deluje z vsemi klavijaturami kot sustain/demper! Odlikuje ga vzdržljivo ohišje in uporabnost kot pri pravem klavirskem pedalu. 

OSS ima v svoji ponudbi ogromno različnih kovčkov za vaša glasbila. Za kitare ponujajo kovčke za bass, električne in akustične kitare. Vzdržljivi po svoji zunanji zgradbi, v notranjosti pa preoblečeni v materjal, ki ne poškuduje vašega inštrumenta. Pri akustičnih kitarah ponujajo kovčke za "dreadnought" in "jumbo" oblike. Pri električnih kitarah pa boste lahko zavarovali tako gibson in stratocaster oblike inštrumentov.

Seveda pa v ponudbi lahko najdete kovčke in torbe za stojala, klavijature, tolkala, folk inštrumente,...!

Za vse ki se ukvarjajo z studijskim delom, doma ali v komercijalnih studijih, pa sta tu dva zelo pomembna izdelka brez katerih si dela v studiju res ne moremo zamisliti! SMS6000 stojalo za studijske monitorje s katerim si boste lahko ustvarili optimalno delovno okolje in iskoristili njihovo kvaliteto do maksimuma. Seveda studijsko delo pa si nikakor ne uspemo predstavljati brez studijske delovne mize WS8700, s katero boste lahko poiskali pravilno rešitev za vse komponente v studiju ter si tako ustvarili idealno uporabo vseh naprav, ki jih potrebujemo za ustvarjanje glasbe. Seveda pa so tu še ostali pripomočki, brez katerih si ne moremo predstavljati dela v studiju, kot so pop-filtri, mikrofonska stojala, ....!

Nikakor pa ne smemo pozabiti na najbolj uspešne izdelke iz OSS ponudbe;

Stojala za klavijature:
OSS KS7191 - Stojalo za klaviaturo s patentiranim »quik SQUEEZE« sistemom, ki vključuje 5-stopenjski disk za enostavno nastavitev višine stojala.
OSS KS7190 - Stojalo za klaviaturo s 5-stopenjskim diskom za enostavno nastavitev višine stojala. Stojalo je primerno za lažje klaviature in je lahko prenosljivo.
OSS KS9102 - Zložljivo stojalo za dve klaviaturi, nastavljivo, stabilno.
Stojala za kitare:
OSS XCG-4 - Stojalo, ki si je zaslužilo mednarodni naziv »The best deal on the market!« - za svojo ceno zagotovo nudi največjo stabilnost in varnost Vaši kitari!
OSS GS7462B - Stojalo primerno za električno kitaro, akustično kitaro, manjšo mešalno mizo ali manjši »combo« ojačevalec.
OSS GS7221 - Univerzalno kitarsko stojalo za dve kitari, s tremi nosilnimi nogami, ki so obdane z gumo, za boljšo zaščito kitare. Primerno je za električne, akustične, klasične in bas kitare, kakor tudi za mandolino ali banjo.
Stojala za mikrofone:
OSS SM7520 - Primeren tako za odrsko kot za studijsko uporabo, možnost nastavljanja višine in naklona za bolj udobno in varno uporabo, možnost lahkotne postavitve in transportiranja.
OSS MS9701B - Mikrofonsko stojalo, enostavno za uporabo, evro zglob omogoča priročno nastavitev kota zgornje palice za optimalno prilagoditev na odru.
OSS MS7701B - Enostavno za uporabo, evro zglob omogoča priročno nastavitev kota zgornje palice za optimalno prilagoditev na odru. Trinožno podnožje je izdelano iz kombinacije plastike in jekla, zložljivo za lažje shranjevanje in transport.
OSS MS7201B - Ravno mikrofonsko  stojalo, z masivno nosilno ploščo, ki omogoča nemoteno odrsko uporabo, vendar kljub temu lahkotno za prenašanje.
OSS DS300B - Namizno mikrofonsko stojalo z »Posi-Lok™« gibljivim delom, ki s svojimi 52 zobmi omogoča natančno nastavitev;  pregibna višina 21 cm, ki omogoča lahek transport.
in še,...

GPB3000 je spet ena od novosti za kitariste; pedalboard, ki ponuja "shrambo" za vsaj deset standardno zasnovanih kitariskih pedalov. Poleg tega pa je pedalboard zasnovan z zaobljenimi robovi za lažji dostop in upravljanje z njimi. Vse skupaj pa je zapakirano v podloženo torbo, ki je namenjena varovanju in prenašanju vašega "bogastva".

 

 

 

 

Oznake: studio, keyboard, cases, guitar, stands, pedalboard, Zadnja posodobitev: 6. 6. 2017

Komentarji

Vnesite komentar

Vnesite odgovor

* Ime:
* E-mail: (Ni objavljeno)
   Spletna stran: (Url spletne strani http://)
* Komentar:

Tradicija - od 1994

Že več kot 20 let z Vami!

 

Preberite več o nas...

100% garancija zadovoljstva!

×

100% garancija zadovoljstva!

30 dni za vračilo izdelkov!

Zamenjajte izdelke ali pa vam vrnemo kupnino!

Brezplačna dostava

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

Naročite se na e-novice

×

Naročite se na e-novice

Prejemajte obvestila o ponudbi in prodajnih akcijah!

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

YOU TUBE | MUSIC MAX

×

YOU TUBE | MUSIC MAX

Naročite se na naš Youtube kanal!


Naročite se na naš Youtube kanal!

NAČINI PLAČILA

×

NAČINI PLAČILA

Tudi na obroke!

Kupec lahko plača blago:
- s kreditno kartico
- s PayPal-om

- ob prevzemu blaga z odkupnino
- po predračunu na naš transakcijski račun SI56 0600 0051 6561 092, ki je odprt pri Banki Celje.


Ponujamo tudi razne možnosti nakupa z obročnim odplačilom:

​      

V naših poslovalnicah lahko imetniki NLB plačilnih kartic MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici MasterCard in Karanta) izkoristijo »Nakup na obroke«. Storitev omogoča možnost plačila nakupa na od 2 do 12 enakih obrokov. Naša prodajna mesta so označena z nalepko NLB Nakup na obroke.

         

Minimalni mesečni obrok znaša 30,00 €, minimalni znesek kredita 60,00 €. Maksimalni znesek kredita je možen do višine odobrenega limita na kartici. Zavarovanja kredita, stroškov odobritve in obresti pri tem načinu plačila NI!


Preberi več v Prodajnih pogojih.

×


fv6       31,69 ms