V Music Max prihaja CASIO!

Objavil/a , 26. 1. 2017 . 0 komentarjev.

Nekoč, so bili štirje bratje, ki so imeli talent, ideje, pogum in vizijo. Zveni kot pravljica  bratov Kazuo, Tadao, Toshio in Yukio Kashio. Začeli so leta 1946, samo leto po drugi svetovni vojni. Odločili so se razviti, izdelati in biti uspešni z elektronsko in digitalno tehnologijo. Eden izmed bratov, g. Toshio je bil intuzijast in amaterski glasbenik. Njegova največja želja je bila ustvariti električni instrument, ki bi bil dostopen tudi za amaterske glasbenike.

 

Po njihovem prvem uspehu z namiznim računalom leta 1957, brizgalnim tiskalnikom in žepnim računalom, ki je bil izdelan v začetku sedemdesetih let. Sredi sedemdesetih let so lansirali linijo zapestnih ur Casio Tron, ki so še danes zelo popularne, se je g. Toshio odločil, da je prišel njegov čas.


V začetku leta 1978 so bratje Kashio pod vodstvom Toshia začeli revolucijo z elektronsko glasbeno opremo. Z realizacijo novih idej so leta 1980 zabili gol z novim Casio Tone 201, prvo prenosno klaviaturo in začrtali standarde za prihodnost. Z napravo se je dalo ustvariti 49 različnih tonov in uspeh ni bil več daleč. Leto dni kasneje so izdelali mini klaviaturo VL-1, ki jo je uporabil TRIO`S Stephan Remmler za produkcijo svetovno znanega hita Da Da Da.

Z 16 bitnim sintezajzerjem FZ-1, ki je definitivni pionir nove ere, je omogočal amaterskim glasbenikom konkurirati v velikem glasbenem poslu, ne da bi zanj zapravili celo premoženje.

Tako so Toshieve sanje postale resničnost. Casijeva psihologija je še vedno ista. Narediti odlične klaviature in digitalna pianina, ki omogočajo kvalitetno produkcijo glasbe in kreativne možnosti po res dosegljivih cenah.

CASIO gre nad zvokom (Go Beyond Sound) - Ta slogan povzema njihov cilj, da prinese veselje do ustvarjanja glasbe po vsem svetu, z vsemi CASIO glasbenimi instrumenti. To počnejo z razvojem inovativnih digitalnih pianin, klaviatur in sintesajzerjev, z resnično navdihujočimi zvoki in lastnostmi. Po vsem svetu je več kot 70 milijonov instrumentov,  očitno je CASIO po 71 letih še vedno na pravi poti.


Modeli, ki so na voljo v naših poslovalnicah najdete tukaj.

Oznake: V Music Max prihaja CASIO! Zadnja posodobitev: 26. 1. 2017

Komentarji

Vnesite komentar

Vnesite odgovor

* Ime:
* E-mail: (Ni objavljeno)
   Spletna stran: (Url spletne strani http://)
* Komentar:

Tradicija - od 1994

Že več kot 20 let z Vami!

 

Preberite več o nas...

100% garancija zadovoljstva!

×

100% garancija zadovoljstva!

30 dni za vračilo izdelkov!

Zamenjajte izdelke ali pa vam vrnemo kupnino!

Brezplačna dostava

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

Naročite se na e-novice

×

Naročite se na e-novice

Prejemajte obvestila o ponudbi in prodajnih akcijah!

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

YOU TUBE | MUSIC MAX

×

YOU TUBE | MUSIC MAX

Naročite se na naš Youtube kanal!


Naročite se na naš Youtube kanal!

NAČINI PLAČILA

×

NAČINI PLAČILA

Tudi na obroke!

Kupec lahko plača blago:
- s kreditno kartico
- s PayPal-om

- ob prevzemu blaga z odkupnino
- po predračunu na naš transakcijski račun SI56 0600 0051 6561 092, ki je odprt pri Banki Celje.


Ponujamo tudi razne možnosti nakupa z obročnim odplačilom:

​      

V naših poslovalnicah lahko imetniki NLB plačilnih kartic MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici MasterCard in Karanta) izkoristijo »Nakup na obroke«. Storitev omogoča možnost plačila nakupa na od 2 do 12 enakih obrokov. Naša prodajna mesta so označena z nalepko NLB Nakup na obroke.

         

Minimalni mesečni obrok znaša 30,00 €, minimalni znesek kredita 60,00 €. Maksimalni znesek kredita je možen do višine odobrenega limita na kartici. Zavarovanja kredita, stroškov odobritve in obresti pri tem načinu plačila NI!


Preberi več v Prodajnih pogojih.

×


fv6       26,20 ms