LJUBLJANA - 01 600 27 85    |    CELJE - 03 492 53 51    |  MARIBOR - 02 228 16 00

Ostani doma in naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 30 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***
0

Shakerji

FIBERGLASS SHAKERS LARGE These MEINL Shakers are made from premium fiberglass for more durability and better sound quality. They are light weight and..

37,05€ 39,00€

-20%
Shaker Flight FSM-20 Metal

Beseda "shaker" opisuje različna tolkalna glasbila, ki se uporabljajo za ustvarjanje ritma v glasbi. Imenujejo jih shaker oz. stresalec, ker metoda us..

5,60€ 7,00€

Top Seller
Shaker Meinl SH4BK Live Blk Shaker Meinl SH4BK Live Blk

ARTIST SERIES LUIS CONTE LIVE SHAKER Tri različice so bile oblikovane v skladu z natančnimi zahtevami mojstra tolkalista Luisa Conteja. "Moj zvok str..

10,91€

Shaker Meinl SH7-M-BK

Ti MEINL shakerji so narejeni iz vrhunskih steklenih vlaken za večjo vzdržljivost in boljšo kakovost zvoka. So lahki in zelo prijetni za igranje.Barva..

31,26€ 32,90€

Meinl SH5R je sestavljen iz dveh posamičnih shakerjev, za bolj poln zvok. Njegov zven bi lahko opisali kot mehek in topel -Najtoplejše zveneč shaker i..

12,00€

Shaker Meinl SH8BK

Meinl SH8BK proizvaja širok dinamični razpon z visoko jakostjo zvoka.Osmerokotna oblika daje večjo definicijo kot običajni shakerji okrogle oblike zar..

13,90€

Top Seller
Shaker Meinl NINO540BK-2 BLACK 2 PCS

NINO® shakerji v obliki jajc so obvezna oprema za vsako ritemsko zbirko. Imajo izredno izrazit in kristalno jasen zvok. Shakerji so odlična izbira za ..

4,90€

Shaker Sonor LADS CAXIXI African Double

Caxixis so shakerji iz pletene košare, ki omogočajo različne ritmične poudarke v različnih velikostih in kombinacijah. Kovinske krogljice imajo bolj r..

32,30€ 34,00€

SPIN SPARK SHAKER SPIN SPARK The MEINL Spin Spark Shaker is equipped with a screw-mounted disc that adjusts and amplifies the characteristics of the ..

20,43€ 21,50€

Shaker Meinl SSH2-M SAMBA DOUBLE SHAKER ALU,  MEDIUM

To so idealni instrumenti za Sambo. Njihove lupine so narejene iz tankega aluminija, ki v kombinaciji s trdnimi jeklenimi kroglicami proizvede topel, ..

19,50€

ORGINAL SPARK SHAKER SPARK SHAKER The sparkling, chirping, splashing tones readily mix with almost any musical flavour. The pod-like shape fits easil..

18,90€

Top Seller
Shaker Meinl SH45GR STADIUM GREY Shaker Meinl SH45GR STADIUM GREY

Ta shaker je bil zasnovan, da se prilega v skoraj vsako glasbeno situacijo, ki si jo je mogoče zamisliti, hkrati pa dosega njegova pričakovanja glede ..

10,70€

Cajon Meinl CFT-5BK Foot BLK

Meinl CFT-5BK je obvezna oprema vsakega kitarista. Akustični koncerti so kot nalašč za tamburin Cajon Foot, vendar je uporaben tudi v studiu ali na ja..

16,90€

Shaker Meinl FS-BK

Opremite svoje noge z Foot Shakerjem podjetja MEINL! To je instrument za "prostoročno igranje", ki zagotavlja natančen, rezalni učinek shakerja, s kat..

11,91€

Top Seller
Shaker Meinl NINO540R-2 RED 2PCS Shaker Meinl NINO540R-2 RED 2PCS

NINO® Egg Shakers are vital to every percussion collection. They have an extremely pronounced and crystal clear sound. MaterialPlastic FeatureSold i..

4,90€

Shaker Meinl MS-BK

Motion Shaker vam omogoča, da brez truda dodate dimenzijo in teksturo shakerja med igranjem drugih instrumentov. Je lahek in ergonomsko zasnovan za va..

9,50€

Shaker Meinl SSH2-S SAMBA DOUBLE SHAKER ALU,  SMALL

To so idealni instrumenti za ulično Sambo. Njihove lupine so narejene iz tankega aluminija, ki v kombinaciji s trdnimi jeklenimi kroglicami proizvede ..

17,20€

Caxixis so shakerji iz pletene košare, ki v različnih velikostih in kombinacijah omogočajo različne ritmične poudarke. Kovinske krogljice imajo bolj r..

17,29€

 EGG SHAKER ASSORTMENT  Plastic Rattan Egg Shaker VE80-NINO540 Product: NINO540 Item No.: NINO540 PRODAJNI POGOJI..

2,20€

ALUMINUM SHAKERS, OCTAGONAL MEDIUM MEINL’s Octagonal Aluminum Shakers come in three different sizes. All have a broad dynamic range with lots of volu..

16,51€

Top Seller
Shaker Meinl FSA1 Face Shaker

Izbor shekerjev face MEINL doda vizualno zabavo  tolkalnemu dodatku. Trpežno ohišje izABS  plastike in glasnejše polnilo sta zelo primerna tako za nas..

5,90€

 The MEINL Loop Shaker has a crackling bright sound with many dynamics, and is easy to control. It is very responsive to hand pressure and movement, g..

8,60€

Jajčni shakerji NINO so bistvenega pomena za vsako tolkalno zbirko. Imajo izredno izrazit in kristalno jasen zvok.   Barva: OranžnaSpecifikacije..

4,90€

Top Seller
Shaker Meinl NINO540Y-2 YELLOW 2 PCS Shaker Meinl NINO540Y-2 YELLOW 2 PCS

NINO® Egg Shakers are vital to every percussion collection. They have an extremely pronounced and crystal clear sound. MaterialPlastic FeatureSold i..

4,90€

Toddlers especially love these little rhythm instruments. NINO® Natural Wood Shakers have different fillings. A cylindrical shaped shaker is available..

19,90€

Meinl's Studio Shaker was designed to meet all the requirements necessary in today's session world. It delivers a very tasteful and delicate shaker so..

15,51€

Shaker Meinl HSH HEEL BLACK

Preprosto potisnite roko shakerja v čevelj, za peto in začnite tapkati po nogi ter sprostite roke, da igrate kar koli drugega. Dva stresalnika zagotav..

12,90€

Shaker Meinl NINOSET540 4X EGG SHAKER

Shakerji v obliki jajc NINO so nepogrešljivi v vsaki tolkalni zbirki. Imajo izredno izrazit in kristalno jasen zvok. Zabaven način, da svojega otroka ..

8,90€

Prikazujem 1 od 28 do 29 (2 strani)