MIDI oprema

Prikaži: Seznam Preglednica
Prikaži:
Razvrsti po:
iRig® Keys I/O je prva serija kontrolerjev, ki vsebujejo tudi audio vmesnik in tako ponujajo edinstveno orodje za vašo produkcijsko ustvarjanje. iRIG KEYS I/O 49 predstavlja kontrolno klavijaturo z 49 dinamičnimi tipkami in hkrati audio interface, ki..
269,00 € 283,16 €
iRig® Keys I/O je prva serija kontrolerjev, ki vsebujejo tudi audio vmesnik in tako ponujajo edinstveno orodje za vašo produkcijsko ustvarjanje. iRIG KEYS I/O 25 predstavlja kontrolno klavijaturo z 25 dinamičnimi tipkami in hkrati audio interface, ki..
178,00 € 187,37 €
iRIG BLUEBOARD je prvi MIDI kontroler za iOS in Mac s katerim lahko upravljate aplikacije brez žičnate povezave cca 10m odaljenosti od same naprave. iRIG BLUEBOARD je izredno mobilen in lahek tudi za uporabo ter povezavo. Uporaben je tudi z Android n..
80,52 € 89,47 €
iRIG KEYS 25 USB MIDI kontroler je primeren za uporabo z Mac/PC delovni postajami in omogoča mobilnost, lahkotno uporabo in enostavno prilagajanje vašim potrebam. iRIG KEYS 25 USB vsebuje 25 dinamičnih tipk! 2. Ultra-portable. Ultra-affordable.Hey, ..
55,00 € 57,89 €
iRIG BLUE TURN je priročen kontroler za obračanje strani v notnih aplikacijah in sicer za iPhone, iPad, Mac in Android. iRIG BLUE TURN  je dobrodošel pripomoček najbolj dirigentom, skladateljem in izvajalcem, ki lahko brez problemov sledijo zapisu me..
59,00 € 62,11 €
iRIG KEYS 37 USB MIDI kontroler je primeren za uporabo z Mac/PC delovni postajami in omogoča mobilnost, lahkotno uporabo in enostavno prilagajanje vašim potrebam. iRIG KEYS 37 USB vsebuje 37 dinamičnih tipk! Powerful. Portable. Affordable.Concentrat..
69,97 € 73,65 €

Tradicija - od 1994

Z Vami smo že 25 let!

Preberite več o nas...

100% garancija zadovoljstva!

×

100% garancija zadovoljstva!

30 dni za vračilo izdelkov!

Zamenjajte izdelke ali pa vam vrnemo kupnino!

Brezplačna dostava

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

Naročite se na e-novice

×

Naročite se na e-novice

Prejemajte obvestila o ponudbi in prodajnih akcijah!

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

YOU TUBE | MUSIC MAX

×

YOU TUBE | MUSIC MAX

Naročite se na naš Youtube kanal!


Naročite se na naš Youtube kanal!

NAČINI PLAČILA

×

NAČINI PLAČILA

Tudi na obroke!

Kupec lahko plača blago:
- s kreditno kartico
- s PayPal-om

- ob prevzemu blaga z odkupnino
- po predračunu na naš transakcijski račun SI56 0600 0051 6561 092, ki je odprt pri Banki Celje.


Ponujamo tudi razne možnosti nakupa z obročnim odplačilom:

​    

V naših poslovalnicah lahko imetniki NLB plačilnih kartic MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici MasterCard in Karanta) izkoristijo »Nakup na obroke«. Storitev omogoča možnost plačila nakupa na od 2 do 12 enakih obrokov. Naša prodajna mesta so označena z nalepko NLB Nakup na obroke.

         

Minimalni mesečni obrok znaša 30,00 €, minimalni znesek kredita 60,00 €. Maksimalni znesek kredita je možen do višine odobrenega limita na kartici. Zavarovanja kredita, stroškov odobritve in obresti pri tem načinu plačila NI!


Preberi več v Prodajnih pogojih.

×


fv6       106,97 ms