kupi EPIPHONE LP PLUSTOP PRO BO ELEKTRIČNA KITARA dostava naroči

LJUBLJANA - 01 600 27 85    |    CELJE - 03 492 53 51    |  MARIBOR - 02 228 16 00

Ostani doma in naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 30 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***
0

EPIPHONE LP PLUSTOP PRO BO ELEKTRIČNA KITARA

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: EPIPHONE
 • Šifra izdelka: 0520851

 • Spletna cena:

  525,00€

  Cena:

  552,63€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 430,33€

Trenutna zaloga


Epiphone have taken the iconic Les Paul Standard to another level with the Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO. New ProBucker-2™ and ProBucker-3™ pickups with coil-tapping, a AAA flame maple veneer top and this beautiful Heritage Cherry Sunburst finish combine with our SCM Pro setup to bring you a Guitar that is not only Gig Ready, you won’t want to put it down!

Epiphone’s history with legendary guitarist and innovator Les Paul dates back to the early 1940s when Les, working nights at the Epiphone factory on 14th Street in New York City, created one of the first solid body electric guitars, better known as “The Log.” Over the next 15 years, Les continued to develop his dream guitar that would “sustain for days” and in the late ’50s, the historic Gibson and Epiphone factory in Kalamazoo, Michigan produced the “sunburst” Les Paul Standard and its new pickup, the “PAF” humbucker.

Players like Joe Bonamassa, Slash, Ace Frehley, Zakk Wylde, Jimmy Page, Alex Lifeson and countless others have drawn their inspiration and signature sound from a “sunburst” Les Paul – now Epiphone gives you the opportunity to experience that one-of-a-kind tone and playing experience at an affordable price with the Les Paul Standard Plustop PRO.


Barva: 3-Tone Sunburst
Pokrov: Javor
Stranice: Mahagonij
Dno: Mahagonij
Lak: Sijaj
Vrat: Mahagonij
Število prečk: 24
Širina sedla: 1
Menzura: 24
Konfiguracija odjemnikov: HH
Okovje: Kromirano
Ojačitve (rebra): 1
Število strun: 6

Item No.: 0520851

PRODAJNI POGOJI

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!
    Slabo           Odlično
Captcha

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00