0

JET JD-257 AKUSTIČNA KITARA BELA

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: JET
 • Šifra izdelka: JD257WH

 • Spletna cena:

  129,00€

  Cena:

  135,79€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 105,74€

Trenutna zaloga
* Popust velja samo za spletna naročila oz. pri gotovinskem plačilu v naših poslovalnicah. Ne velja pri obročnem plačilu, razen v izjemnih primerih. O morebitnih popustih se posvetujte s prodajalcem.

Kitare JET izdelujejo v tovarnah po vsem svetu. Največ jih proizvedejo  v tovarni, ki se nahaja v Indoneziji, z uporabo najnovejših tehnologij in izpolnjujejo vse mednarodne standarde kakovosti.

Barvna JD-257 WHS  (Polar Eclipse). S črnimi obrobami. Kitaro bogati širok prostorski zvok. Model je ekstravaganten, izziva, pozna svojo vrednost in predstavlja njegovo ekskluzivnost. 

Instrumenti, z "open pore" finišom, bogati lep, odziven in odprt zvok. Inštrumenti z OP finišem so zelo prijetni na dotik in so tako izredno prijetni za igranje. Enak učinek je poudarjen z rezom lesa zgornje plošče, ki razkriva prvotno strukturo lesnih vlaken.

Ko govorimo o zasnovi akustičnih kitar JET, je še posebej vredno opozoriti na obiravko, ki je narejeno iz lesa Merbau.  Merbaujev les se je izkazal za veliko močnejšega od ostalih materjalov. In njegova specifična teža prispeva k kakovostnemu zvoku. To drevo se, zaradi svojih lastnosti, uporablja v gradbeništvu, za čolne in tradicionalna glasbila. Na Fidžiju in v mnogih drugih državah jugovzhodne Azije to drevo velja za sveto. Trdota in moč ponazarjata najboljše človeške lastnosti.


Barva: Bela
Pokrov: Smreka
Stranice: Mahagonij
Dno: Mahagonij
Oblika trupa: Dreadnought
Število prečk: 20
Menzura: 647,7 mm
Okovje: Kromirano
Lastnosti: Fingerboard - Merbau

PRODAJNI POGOJI


Item No.: JD257WH

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!
    Slabo           Odlično
Captcha