Orff in otroška tolkala

Izboljšano iskanje

Prikaži: Seznam Preglednica
Prikaži:
Razvrsti po:
Zvončki - je neke vrste ksilofon. Inštrument se lahko uporablja tako solo kakor v ansamblu. Zvončki pomagajo razvijati otrokov smisel, talent, občutek za ritem in posluh za glasbo. Pri samem igranju ni potrebnega teoretičnega znanja ali branja not, ..
29,70 € 33,00 €
Zvončki - je neke vrste ksilofon. To je serija kovinskih plošč, ki ki jih udarjamo s paličicami!  Inštrument se lahko uporablja tako solo ali v ansamblu. Zvončki pomagajo razvijati otrokov posluh, občutek za ritem in je tako preprost za uporabo, da ..
43,20 € 54,00 €
  Lastnosti: Zvonovi z ročajem  8 zvončkov  Sestava:kovina, plastika Niz osmih barvnih zvonov, vsak uglašen na določeno noto. C D E F G A B C Vsak zvon ima svojo barvo, tako da se tudi otroci lažje naučijo ločevati posamezne ton..
30,40 € 32,00 €
Ksilofon - tolkalo, ki je starodavnega izvora in so ga uporabljali v Afriki, jugovzhodni Aziji in Latinski Ameriki. V Evropi segajo prve omembe inštrumenta ksilofon iz začetka XVI stoletja. To je serija lesenih palic različnih velikosti, ki jih udarj..
22,80 € 24,00 €
Idealno za vrtec ali glasbene skupine. Tehnični podatki: FLIGHT FES-40 Oblika: jajce Material: Plastika PRODAJNI POGOJIItem No.: FES-40..
1,00 €
Ksilofon  je starodavnega izvora - enostaven inštrument , ki so ga uporabljali v Afriki, jugovzhodni Aziji in Latinski Ameriki. V Evropi ga prvič zasledimo iz začetka XVI stoletja. To je serija lesenih palic različnih velikosti. Orodje se lahko upora..
20,90 € 22,00 €
Sani Bells ali kraguljčki se lahko se uporabljajo za ritmično spremljavo pri plesih in igrah ter učenju in razvijanju uporabe ritma in ostalih motoričnih sposobnosti. Ta model je zapestnica z ježkom, v kateri je 5 kraguljčkov. Velikost zapestnica 25..
3,90 €
Znamka: SONOR
Primary Line Range: c1 - a2 C-Major scale with f#1, b/a#1 and f#2 16 Notes Silver, special alloy metal sound bars: 35 x 5 mm Resonator box from birch plywood Incl. 1 pair SCH 5 mallets, FSC Pure PRODAJNI POGOJIItem No.: 7500508..
405,00 € 426,32 €
Znamka: SONOR
Primary line series Range: c2-a3, C-major scale with f#2, b/a#2 and f#3 16 Notes Fundamental tuning Pao Rosa sound bars 35 x 18 mm Resonator box made of birchwood, plywood Includes 1 pair of mallets SCH 11 FSC pure PRODAJNI POGOJIItem No.: ..
343,00 € 361,05 €

Tradicija - od 1994

Že več kot 20 let z Vami!

 

Preberite več o nas...

100% garancija zadovoljstva!

×

100% garancija zadovoljstva!

30 dni za vračilo izdelkov!

Zamenjajte izdelke ali pa vam vrnemo kupnino!

Brezplačna dostava

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

Naročite se na e-novice

×

Naročite se na e-novice

Prejemajte obvestila o ponudbi in prodajnih akcijah!

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

YOU TUBE | MUSIC MAX

×

YOU TUBE | MUSIC MAX

Naročite se na naš Youtube kanal!


Naročite se na naš Youtube kanal!

NAČINI PLAČILA

×

NAČINI PLAČILA

Tudi na obroke!

Kupec lahko plača blago:
- s kreditno kartico
- s PayPal-om

- ob prevzemu blaga z odkupnino
- po predračunu na naš transakcijski račun SI56 0600 0051 6561 092, ki je odprt pri Banki Celje.


Ponujamo tudi razne možnosti nakupa z obročnim odplačilom:

​      

V naših poslovalnicah lahko imetniki NLB plačilnih kartic MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici MasterCard in Karanta) izkoristijo »Nakup na obroke«. Storitev omogoča možnost plačila nakupa na od 2 do 12 enakih obrokov. Naša prodajna mesta so označena z nalepko NLB Nakup na obroke.

         

Minimalni mesečni obrok znaša 30,00 €, minimalni znesek kredita 60,00 €. Maksimalni znesek kredita je možen do višine odobrenega limita na kartici. Zavarovanja kredita, stroškov odobritve in obresti pri tem načinu plačila NI!


Preberi več v Prodajnih pogojih.

×


fv6       717,95 msNaročite se na e-novice

* E-mail:

Ime:

Prosimo, spodaj izberite predmet(e) vašega zanimanja :