LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

Prodajni pogoji

SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI

NAČIN PLAČILA:
Kupec lahko plača blago:
- s kreditno kartico
- ob prevzemu blaga z odkupnino
- po predračunu na naš transakcijski račun SI56 0400 1004 8314 234, ki je odprt pri Novi KBM - BIC: KBMASI2X.


Ponujamo tudi razne možnosti nakupa z obročnim odplačilom (Leanpay tudi preko spleta):

​     

Splošni pogojiRedna ponudba

V naših poslovalnicah lahko imetniki NLB plačilnih kartic MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici MasterCard in Karanta) izkoristijo »Nakup na obroke«. Storitev omogoča možnost plačila nakupa na od 2 do 12 enakih obrokov. Naša prodajna mesta so označena z nalepko NLB Nakup na obroke.

         

Minimalni mesečni obrok znaša 30,00 €, minimalni znesek kredita 60,00 €. Maksimalni znesek kredita je možen do višine odobrenega limita na kartici. Zavarovanja kredita, stroškov odobritve in obresti pri tem načinu plačila NI!


VELJAVNOST CEN:
Cene veljajo na dan naročila po veljavnem ceniku Music max d.o.o.. Vse cene so v EUR in vključujejo 22% DDV razen učbeniki in knjige , kjer je DDV 5%. Navedene cene v spletni trgovini veljajo samo ob naročilu preko interneta, zato lahko pri nekaterih izdelkih pride do odstopanja cen v spletni trgovini in ostalih trgovinah MUSIC MAX. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Če izdelka ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, o čemer ponudnik kupca obvesti. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Vse cene v spletni trgovini so informativne. Nekatere slike so samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

Na spletni strani so artikli v akciji z 20 - 50% popustom. Ta popust velja za nekatere artikle, ki so:
- zadnji kosi
- brez originalne embalaže
- rahlo poškodovani
- dlje časa razstavljeni v trgovini
- drugo.

DOSTAVA IN STROŠKI:
Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Dostavo za MUSIC MAX spletno trgovino opravlja Pošta Slovenije. Čas dostave za artikle, ki so na zalogi znaša praviloma 2 -3 delovne dni. Spletna naročila prejeta do 9. ure zjutraj bodo praviloma odpremljena še istega dne. Za vse pošiljke, ne glede na težo in velikost, do vrednosti 50€ se zaračuna poštnina 5,00€. Dostavo kupec plača ob plačilu blaga.
Pri nakupu nad 50€ je dostava na ozemlju Slovenije brezplačna.

Prosimo, da ob prejemu pošiljke takoj preverite:      
- celovitost pošiljke
- morebitne poškodbe
Tovrstne reklamacije morate prijaviti dostavni službi, ki vam je blago dostavila najkasneje v roku 24 ur. Vidne poškodbe paketa javite dostavni službi takoj ob prevzemu.

DOBAVNI ROKI:
Večino artiklov je na zalogi in so dobavljivi takoj. Za artikle po naročilu pa je rok dobave po dogovoru s kupcem.

  • Razprodani izdelki
    V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.

GARANCIJA:
Na vsa glasbila iz naše ponudbe je enoletna garancija razen rezervnih delov in glasbenega pribora (strune, jezički, olja, mazila, konektorji, kabli..…več pod Garancijski pogoji). Po preteku tega roka zagotavljamo servis vsaj še 5 let. Ostali garancijski pogoji so navedeni na našem garancijskem listu skupaj z našimi pooblaščenimi serviserji.

Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. Splošne informacije o garanciji so navedene na strani Garancijski pogoji. Če informacije o garanciji ni, izdelek nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

V kolikor boste izdelek v garanciji pošiljali na naš naslov, prosimo da priložite izpolnjen obrazec za vračilo blaga.

NAROČILO:
Ko kupec pošlje naročilo dobi potrditev tega naročila po elektronski pošti skupaj s pogodbo, ki vsebuje splošne prodajne pogoje. 

POGODBA:
Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem bo shranjena na sedežu družbe Music max d.o.o. in sicer v pisni in elektronski obliki . En izvod te pogodbe pa bo kupec prejel ob dobavi blaga (pisna oblika). Na zahtevo lahko kupec naknadno prejme kopijo pogodbe v pisni obliki na sedežu podjetja ali po pošti oziroma po e-mailu v elektronski obliki. Pogodba se sklene v slovenskem jeziku.

PRAVICA DO ODSTOPA POGODBE (velja za nakup preko spletne trgovine):
Kupec ima pravico, da v petnajstih dneh od dobave blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe. Kupljeno blago mora vrniti najkasneje v nadaljnjih 15 dneh, blago pa mora biti nepoškodovano, neuporabljeno in v originalni embalaži s priloženo kopijo originalnega računa in v celoti izpolnjenim obrazcem za vračilo blaga. Vse stroške dostave vračila plača kupec. Kupec lahko po želji blago zamenja za drugo blago ali pa se mu vrne celotna kupnina skupaj s stroški dobave, če jih je imel.

Vračilo ne velja za:
- varjene nosilce zvoka, programske opreme (DVD, video, CD), ki jim je bila odstranjena
  varjena embalaža
- notne edicije
- rabljene strune, jezičke, ustnike in podobno
- vse ostale artikle, ki se jim poznajo sledi uporabe

Pri vrnjenih artiklih, ki se jim poznajo sledi uporabe ali imajo poškodovano originalno embalažo si pridržujemo pravico obračunati ustrezno uporabnino. Vračila blaga, ki je bilo poslano proti odkupnini po pravilu ne sprejemamo. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj ko je mogoče, najkasneje pa v roku 15 dni od prejetja vrnjenega blaga.

Slike artiklov v spletni trgovini so simbolične!

ODVEZA ODGOVORNOSTI:
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o izdelkih, ki jih napišejo obiskovalci.

Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.
Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

Pritožbe in spori
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti [email protected] ali pisno po pošti na naslov:

Music max d.o.o.
Levstikova 1d
3000 Celje

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Če potrošnik s ponudnikom ne more doseči sporazuma se lahko obrne tudi na Evropsko platformo za spletno reševanje sporov.