LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

e-poslovanje 2019 - 2022

NASLOV OPERACIJE
Digitalna transformacija v podjetju MUSIC MAX d.o.o.

NAMEN OPERACIJE
Namen operacije Digitalna transformacija v podjetju Music Max d.o.o. je izboljšanje in vzpostavitev  učinkovitejših poslovnih procesov ter povečanje konkurenčnosti podjetja, predstaviti se na tujih trgih preko spletne strani ter prodajnega videa ter izboljšati poslovanje podjetja ter pojavljanje v javnosti.

ELEKTRONSKA IZMENJAVA MED PARTNERJI
Z elektronsko izmenjavo med partnerji želimo pripraviti lastno okolje za izdajo in prejem mednarodno standardiziranih e-dokumentov, vzpostaviti zaščitene povezave s kupci, digitalizacija artiklov, in druge.

SPLETNA STRAN ZA TUJE TRGE
Z vzpostavitvijo korporativne spletne strani v tujih jezikih želimo predstaviti naše podjetje in izdelke na tujih trgih. Prikaz spletnega mesta pa bo deloval tudi na mobilnih napravah in tablicah.

SPLETNA TRGOVINA
Mednarodna spletna trgovina za izdelke iz naše ponudbe, ki jih bo možno kupiti tudi izven Slovenije.

PRODUKTNI - PRODAJNI VIDEO
S produktno prodajnim videom želimo povečati prepoznavnost podjetja Music Max d. o. o., ki bo prispeval tudi k večjemu zaupanju strank iz področja EU.

KREPITEV KOMPETENC/USPOSABLJANJA
S krepitvijo kompetenc naših zaposlenih želimo predvsem na področju prodaje na tujih trgih usposabljati naše zaposlene, saj se v podjetju zavedamo, da je znanje naših zaposlenih ena izmed naših pomembnih konkurenčnih prednosti.

Finančna podpora
Naložbo financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

www.eu-skladi.si