LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Ostani doma in naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 30 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

Shakerji

-20%
FLIGHT FSM-20 Metal shaker

Beseda "shaker" opisuje različna tolkalna glasbila, ki se uporabljajo za ustvarjanje ritma v glasbi. Imenujejo jih shaker oz. stresalec, ker metoda us..

5,60€ 7,00€

FIBERGLASS SHAKERS LARGE These MEINL Shakers are made from premium fiberglass for more durability and better sound quality. They are light weight and..

37,05€ 39,00€

MEINL SH7-M-BK shaker

Ti MEINL shakerji so narejeni iz vrhunskih steklenih vlaken za večjo vzdržljivost in boljšo kakovost zvoka. So lahki in zelo prijetni za igranje.Barva..

31,26€ 32,90€

SONOR LADS CAXIXI African Double shaker

Caxixis so shakerji iz pletene košare, ki omogočajo različne ritmične poudarke v različnih velikostih in kombinacijah. Kovinske krogljice imajo bolj r..

32,30€ 34,00€

SPIN SPARK SHAKER SPIN SPARK The MEINL Spin Spark Shaker is equipped with a screw-mounted disc that adjusts and amplifies the characteristics of the ..

20,43€ 21,50€

MEINL NINOSET540 4X EGG SHAKER shaker

Shakerji v obliki jajc NINO so nepogrešljivi v vsaki tolkalni zbirki. Imajo izredno izrazit in kristalno jasen zvok. Zabaven način, da svojega otroka ..

8,90€

Meinl SH3BK shaker

MEINL Loop Shaker SH3BK ima prasketajoč svetel zvok z veliko dinamike in je enostaven za uporabo. Je zelo odziven na pritisk in gibanje roke, z njim ..

8,60€

MEINL SSH2-M SAMBA DOUBLE SHAKER ALU,  MEDIUM shaker

To so idealni instrumenti za Sambo. Njihove lupine so narejene iz tankega aluminija, ki v kombinaciji s trdnimi jeklenimi kroglicami proizvede topel, ..

19,50€

ORGINAL SPARK SHAKER SPARK SHAKER The sparkling, chirping, splashing tones readily mix with almost any musical flavour. The pod-like shape fits easil..

18,90€

Meinl SH8BK shaker

Meinl SH8BK proizvaja širok dinamični razpon z visoko jakostjo zvoka.Osmerokotna oblika daje večjo definicijo kot običajni shakerji okrogle oblike zar..

13,90€

Meinl SH88BK je osemkotni črni shaker, ki zagotavlja glasen zvok. Poleg tega ga je enostavno držati.Barva: ČrnaSpecifikacije: Big modelSpecifikacije I..

16,51€

Top Seller
Meinl SH45GR STADIUM GREY shaker Meinl SH45GR STADIUM GREY shaker

Ta shaker je bil zasnovan, da se prilega v skoraj vsako glasbeno situacijo, ki si jo je mogoče zamisliti, hkrati pa dosega njegova pričakovanja glede ..

10,70€

Top Seller
Meinl FSA1 Face Shaker shaker

Izbor shekerjev face MEINL doda vizualno zabavo  tolkalnemu dodatku. Trpežno ohišje izABS  plastike in glasnejše polnilo sta zelo primerna tako za nas..

5,90€

Meinl CFT-5BK Foot BLK cajon

Meinl CFT-5BK je obvezna oprema vsakega kitarista. Akustični koncerti so kot nalašč za tamburin Cajon Foot, vendar je uporaben tudi v studiu ali na ja..

16,90€

Meinl HSH HEEL BLACK shaker

Preprosto potisnite roko shakerja v čevelj, za peto in začnite tapkati po nogi ter sprostite roke, da igrate kar koli drugega. Dva stresalnika zagotav..

12,90€

Top Seller
MEINL NINO540R-2 RED 2PCS shaker

NINO® shakerji v obliki jajc so obvezna oprema za vsako ritemsko zbirko. Imajo izredno izrazit in kristalno jasen zvok.Shakerji so odlična izbira za p..

4,90€

Top Seller
Meinl SH4BK Live Blk shaker Meinl SH4BK Live Blk shaker

ARTIST SERIES LUIS CONTE LIVE SHAKER Tri različice so bile oblikovane v skladu z natančnimi zahtevami mojstra tolkalista Luisa Conteja. "Moj zvok str..

10,91€

Motion Shaker MS-BK vam omogoča, da brez truda dodate teksturo oziroma zvok shakerja med igranjem drugih instrumentov. Je lahek in ergonomsko zasnovan..

9,50€

Toddlers especially love these little rhythm instruments. NINO® Natural Wood Shakers have different fillings. A cylindrical shaped shaker is available..

19,90€

MEINL SSH2-S SAMBA DOUBLE SHAKER ALU,  SMALL shaker

To so idealni instrumenti za ulično Sambo. Njihove lupine so narejene iz tankega aluminija, ki v kombinaciji s trdnimi jeklenimi kroglicami proizvede ..

17,20€

Caxixis so shakerji iz pletene košare, ki v različnih velikostih in kombinacijah omogočajo različne ritmične poudarke. Kovinske krogljice imajo bolj r..

17,29€

Meinlov Studio Shaker SH10-L je bil zasnovan tako, da ustreza vsem zahtevam, potrebnim v današnjem svetu glasbe. Zagotavlja zelo okusen in nežen stres..

15,51€

Opremite svoje noge z Foot Shakerjem podjetja MEINL! To je instrument za "prostoročno igranje", ki zagotavlja natančen, 'rezalni' učinek shakerja. Tre..

11,91€

Meinl SH5R je sestavljen iz dveh posamičnih shakerjev, za bolj poln zvok. Njegov zven bi lahko opisali kot mehek in topel -Najtoplejše zveneč shaker i..

12,00€

Top Seller
MEINL NINO-540 shaker

Jajčni shakerji so kot čevlji: vsi bi morali imeti par! NINO shakerji niso izjema od tega pravila in so na voljo v modri, črni, zeleni, rdeči in rumen..

2,50€

Top Seller
MEINL NINO540BK-2 BLACK 2 PCS shaker

NINO® shakerji v obliki jajc so obvezna oprema za vsako ritemsko zbirko. Imajo izredno izrazit in kristalno jasen zvok. Shakerji so odlična izbira za ..

4,90€

Shakerji v obliki jajc NINO so bistvenega pomena za vsako tolkalno zbirko. Imajo izredno izrazit in kristalno jasen zvok.Odlični so za nadobudne mlade..

4,90€

Top Seller
MEINL NINO540Y-2 YELLOW   2 PCS shaker

Shakerji v obliki jajc NINO so nepogrešljivi v vsaki tolkalni zbirki. Imajo izredno izrazit in kristalno jasen zvok. Zabaven način, da svojega otroka ..

4,90€

Prikazujem 1 od 28 do 28 (1 strani)