Posamezna otroška tolkala

Prikaži: Seznam Preglednica
Prikaži:
Razvrsti po:
Bongo - kubansko tolkalo, ki se po navadi igra sede ali pa je pritrjeno na posebno stojalo. Bongi so sestavljani iz različnih komponent; bobna sta različnih velikosti,  "moško" (macho) in "ženski" (Embry). Bongo se pogosto uporablja v tradicionalni k..
40,00 € 42,11 €
Tamburin brez membrane FLIGHT FTH 8-12 s premerom 8 palcev (20 cm) , ki ponuja prodoren zvok za odlično ceno, zvok izhaja 12 Skeet kovinskih jinglov. Zvončki  so pritrjeni na strani obroča v dveh vrstah. Tamburin - starodavno evropsko tolkalo, je bi..
6,40 € 8,00 €
Zvončki - tolkala so neke vrste ksilofon. To je serija kovinskih plošč, ki jih igramo s palčkami. Inštrument se lahko uporablja kot solo inštrument ali v glasbenih zasedbah. Zvončki pomagajo razvijati otrokov smisel in talent za glasbo, občutek za r..
10,01 € 12,51 €
Zvončki - spada med tolkala in so neke vrste ksilofon.To je serija kovinskih plošč, ki jih udarjamo s palčkami.  Inštrument se lahko uporablja kot solo inštrumet ali kot inštrument v orkestru. Zvončki pomagajo razvijati otrokovo uho za glasbo, občut..
14,49 €
Zvončki - tolkalni inštrument, so neke vrste ksilofon. To je serija kovinskih plošč, ki dajejo svetel in prodoren zvok. Glasbilo se lahko uporablja tako kot solo inštrument, kakor tudi v ansamblu ali orkestru! Zvončki pomagajo razvijati otrokov posl..
9,91 €
Glasba je bistvenega pomena za celoten razvoj vašega otroka. Razvija zvočni, vizualni,  sposobnost zaznavanja in sposobnosti malih in velikih motoričnih sposobnosti, prispeva k svojem razmišljanju. Če želite, da razvijejo smisel za glasbo , potem bi ..
19,90 €
Glasba je bistvenega pomena za celoten razvoj vašega otroka. Razvija zvočni, vizualni, sposobnost zaznavanja in sposobnosti malih in velikih motoričnih sposobnosti, prispeva k svojem razmišljanju. Če želite, da razvijejo smisel za glasbo , potem bi m..
19,90 €
Maracas - instrument kubanskega porekla. Uporabljajo ga za izvajanje Latinske plesne glasbe, kot so salsa, cha-cha-cha, merengue, samba. Maracas se lahko uporablja ne samo v glasbi, ampak tudi za otroške igre. Tehnični podatki: maracas FLIGHT Oh..
5,53 € 7,90 €
Maracas - instrument je kubanskega porekla. Uporabljajo se v različnih stilih Latinske plesne glasbe, kot so salsa, cha-cha-cha, merengue, samba. Maracas se lahko uporablja ne samo v glasbi, ampak tudi za otroške igre. lastnosti: maracas FLIGHT ..
5,53 € 7,90 €
FLIGHT FMP-15 MARACAS; plastični marakas v rumeni barvi!Barva: RumenaPRODAJNI POGOJIItem No.: FMP-15..
2,45 € 3,50 €
Kastanjete - tradicionalni inštrument izredno popularen v Španiji, Italiji in Latinski Ameriki. V sodobnih glasbenih zvrsteh kastanjete pogosto uporabljajo pri latinsko-ameriški plesni glasbi, kot npr. flamenco. Material: les  PRODAJNI POGOJIItem N..
3,43 € 4,90 €
Flight T 6C - Ratchet A ratchet is an orchestral musical instrument played by percussionists. Operating on the principle of the ratchet device,  a gearwheel and a stiff board is mounted on a handle, which can be  freely rotated. The handle is held..
6,40 € 8,00 €
Kastanjete; izredno popularno tolkalo v Španiji, Italiji in Latinski Ameriki. V sodobnih glasbenih kastanjete pogosto uporabljajo v latinsko-ameriški plesni glasbi pri flamenku. Zelo enostavna uporaba zato bodo kastanjete razveselile otroke in odras..
3,00 €

Tradicija - od 1994

Z Vami smo že 25 let!

Preberite več o nas...

100% garancija zadovoljstva!

×

100% garancija zadovoljstva!

30 dni za vračilo izdelkov!

Zamenjajte izdelke ali pa vam vrnemo kupnino!

Brezplačna dostava

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

Naročite se na e-novice

×

Naročite se na e-novice

Prejemajte obvestila o ponudbi in prodajnih akcijah!

×

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40 €!

Omogočen je brezplačen osebni dvig blaga v naših poslovalnicah.

Več pod Dostava.

YOU TUBE | MUSIC MAX

×

YOU TUBE | MUSIC MAX

Naročite se na naš Youtube kanal!


Naročite se na naš Youtube kanal!

NAČINI PLAČILA

×

NAČINI PLAČILA

Tudi na obroke!

Kupec lahko plača blago:
- s kreditno kartico
- s PayPal-om

- ob prevzemu blaga z odkupnino
- po predračunu na naš transakcijski račun SI56 0600 0051 6561 092, ki je odprt pri Banki Celje.


Ponujamo tudi razne možnosti nakupa z obročnim odplačilom:

​    

V naših poslovalnicah lahko imetniki NLB plačilnih kartic MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici MasterCard in Karanta) izkoristijo »Nakup na obroke«. Storitev omogoča možnost plačila nakupa na od 2 do 12 enakih obrokov. Naša prodajna mesta so označena z nalepko NLB Nakup na obroke.

         

Minimalni mesečni obrok znaša 30,00 €, minimalni znesek kredita 60,00 €. Maksimalni znesek kredita je možen do višine odobrenega limita na kartici. Zavarovanja kredita, stroškov odobritve in obresti pri tem načinu plačila NI!


Preberi več v Prodajnih pogojih.

×


fv6       108,16 ms