LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Ostani doma in naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 30 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FLIGHT NUC310 NAT ukulele komplet

 • TOP Seller FLIGHT NUC310 NAT ukulele komplet
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FLIGHT
 • Šifra: 5730

 • Spletna cena:

  75,06€

  Cena:

  79,01€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 61,52€
Cena na obroke od 12.75€ / mesec
Izračun obrokov
12.75€ x 6 mesecev
25.29€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -

Drugi so kupili tudi:

FLIGHT NUC310 NAT koncert ukulele s torbo FLIGHT DUC525 SP/ZEB NAT koncert ukulele s torbo FLIGHT Spirit EQ koncert ukulele s torbo FLIGHT DUC523 CEQ Mah/Mah NAT koncert ukulele s torbo DADDARIO Planet Waves PW-CT-12 uglaševalec za glavo kitare AQUILA 103U strune za koncert ukulele KYSER KLHU1A LIFEGUARD CONCERTE BLK vlažilec za ukuelele Dunlop 012 Felt (12) paket trzalic

Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!Majhna po velikosti, velika po zvoku. Lahka, cenovno dostopna in opremljena z vrhunskimi funkcijami je Flight NUC310 trenutno najboljša ukulela vstopnega razreda na tržišču. Zahvaljujoč toplemu zvoku, minimalni potrebi po vzdrževanju in brezhibni intonaciji, je Flight ukulela NUC310 popoln instrument za začetnike in kakovosten dodatek k veliki zbirki ukulel.

Naša najbolj prodajana ukulela Flight NUC310 sedaj tudi v setu!

V škatli boste našli: našo priljubljeno torbo s Flight logotipom, knjižico z navodili za igranje in uglaševalec Flight FTC-33 z barvnim zaslonom.

Sapele je svetel trd les iz tropske Afrike, zlate do temno rdečkasto rjave barve. Je bližnji sorodnik mahagonija, ima lepo povezane letnice, enakomerno teksturo in dober naravni lesk. Njegovo naravno resonanco ojača in zgosti obokano dno trupa NUC310, kar daje jasen in svetel ton. Rozete v vseh naših ukulelah so ročno zarisane in gravirane z laserjem. Vsak model ima edinstven dizajn, kateri je vaš najljubši?

Vrat in ubiralka NUC310 sta narejena iz afriške okoume in palisandra. To je odlična kombinacija, ki zagotavlja stabilno intonacijo po celotni ubiralki, je nežna do vaših rok in tudi izgleda odlično.
Sedelce na glavi morda majhna komponenta, vendar je to tista, ki določa točnost uglasitve. Sedelce in sedlo kobilice NUC310 sta narejena iz kosti (ne iz plastike). To je le ena od podrobnost, zaradi katerih je ta ukulela resnično posebna.

Vse Flight ukulele imajo skrbno oblikovano glavo, opremljeno z navijalci za uglaševanje, ki bodo vedno obdržali stabilno uglasitev.

Flight torbe, lahke in elegantne, ki hkrati nudijo tudi odlično zaščito za vaše ukulele, so že postale legendarne in za vsako osebo, ki ji takšna torba visi z ramena, boste zagotovo obrnili pogled.

 


Barva: Naravna
Velikost ukulele: Koncert ukulele
Tip ukulele: Akustične ukulele
Zgornja plošča: Mahagonij
Lak: Mat
Specifikacije: bone nut
Pribor: bag, tuner, sheets


Item No.: 5730

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro
Captcha

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00