LJUBLJANA - 01 600 27 85    |    CELJE - 03 492 53 51    |  MARIBOR - 02 228 16 00

Ostani doma in naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 30 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***
0

YAMAHA THR10CH DARK NAVY kitarski ojačevalec

  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • Proizvajalec: YAMAHA
  • Šifra: THR10CH

Pomislite, koliko časa ste preživeli mukoma nad zvokom kitare; nešteto ur, porabljenih za  preizkušanje, dokler končno niste dobili popolne izrazne platforme za svoje nastope v živo. Zakaj bi se zadovoljili z manj, ko je koncertov konec? THR je zasnovan od začetka kot popoln ojačevalnik, ko ne igrate v živo, THR je v ospredju revolucije "Third Amp" - novega koncepta Yamahe, namenjenega posebej kitaristom, ki se resno ukvarjajo s svojim odrom in nimajo vedno dostopa do izpopolnjenega studia ali scenskih postavitev. Ne glede na to, ali greste na veliko zabavo, možganske nevihte z bendom v hotelu ali pa se le zataknete ob tabornem ognju, je THR popoln ojačevalec za povsod, kjer igrate, ko niste na odru. Ta pet-modelni prenosni kitarski ojačevalnik uporablja priznano Yamahin tehnologijo za virtualno vezje za zagotavljanje verodostojnih zvočnih ojačevalcev, neverjetnih realističnih učinkov in stereo predvajanja v visoki kakovosti, tako da nobena lokacija ni preveč oddaljena in ni preveč odmeven ton za tiste trenutke ko se samo želite igrati.Barva: Modra
Tip ojačevalca: Modeling
Predojačevalec: Digitalni
Končna stopnja: Tranzistorska
Moč ojačevalca: 2 x 5 Watts
Zvočniki: 8"
Oblika ojačevalca: Combo
Kanali: Enokanalni
Specifikacije: 5 Memory/storage spaces
Specifikacije II: Realistic tube amp sounds en playing feel
Specifikacije III: With integrated effects, Bluetooth and USB
Lastnosti: Microphone models for electric-acoustic guitars and flat voicings
Več lastnosti: 6 Effects: chorus, flanger, phaser, tremolo, delay, reverb
Posebnosti: Controls: amp mode, gain, master, bass, middle, treble, effect, echo/rev, guitar output, audio outpu
Širina: 360mm
Višina: 183mm
Globina: 140mm
Teža: 2kg


Item No.: THR10CH

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro
Captcha

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00