LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

SELA SE351 MELODY 5.5 steel tongue boben

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: SELA
 • Šifra: SE351

 • Spletna cena:

  40,00€

  Cena:

  42,10€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 32,79€

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Sela Melody Tongue Drum 5.5" B5 White je priročen boben z jeklenim jezikom in s premerom slabih 14 centimetrov najmanjši model v ponudbi Sela. S svojim toplim in pomirjujočim zvokom je primeren tako za sprostitev v vsakdanjem življenju kot za zgodnjo glasbeno vzgojo otrok.

Ker je vseh šest tonskih polj bobna Sela Melody Tongue Drum 5.5" B5 White na pentatonični lestvici B, se pri igranju vedno ustvari harmonična melodija brez "napačnih" not. Zato je ta inštrument priporočljiv ne le za izkušene ljubitelje glasbe in profesionalne zvočne terapevte, ampak predvsem za začetnike brez glasbenega predznanja. Začnete lahko takoj po razpakiranju, zato ima vsak boben Sela Melody Tongue Drum dve visokokakovostni obdelani kladivi z ročajem iz brezovega lesa in okroglo gumijasto glavo.

Po tonskih poljih lahko udarjamo tudi s prsti. Meditativen zvok Sela Melody Tongue Drum očara glasbenike in poslušalce. Poleg tega zahvaljujoč svoji kompaktni velikosti najde eleganten prostor kjer koli - doma, v pisarni, v studiu za jogo ali celo na poti v vaši prtljagi. Za varen transport je priložena praktična bombažna torba, ki je na notranji strani podložena z rdečim žametom. Gumirane nogice zagotavljajo varno stojalo, gumijasti obroč pa ščiti zunanji rob Sela Melody Tongue Drum pred poškodbami.

Barva: Bela
Material: Jeklo
Premer: 14 cm
Specifikacije: Tuning: B Major pentatonic
Specifikacije II: Tones: B4, C#5, D#5, F#5, G#5, B5
Specifikacije III: High quality workmanship
Pribor: Incl. 2 mallets, cotton bag


Item No.: SE351

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00