LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

ALTAMIRA M01 Gypsy Guitar klasična kitara

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: ALTAMIRA
 • Šifra: M01

 • Spletna cena:

  750,00€

  Cena:

  789,47€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 614,75€
Cena na obroke od 18.91€ / mesec
Izračun obrokov
18.91€ x 48 mesecev
24.32€ x 36 mesecev
35.15€ x 24 mesecev
67.72€ x 12 mesecev
132.92€ x 6 mesecev
263.32€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


M01 kitara je instrument v slogu Selmer-Maccaferri, primerna za gypsy jazz glasbo, ki jo je populariziral veliki Django Reinhardt.

Selmer-Maccaferri je posebna kitara, najbolj znana kot priljubljen instrument Djanga Reinhardta. Selmer, francoski proizvajalec, je ta instrument izdeloval od leta 1932 do približno 1952. Leta 1932 je Selmer sodeloval z italijanskim kitaristom in izdelovalcem kitar Mariom Maccaferrijem pri proizvodnji linije akustičnih kitar, ki temeljijo na Maccaferrijevem neortodoksnem dizajnu. Čeprav se je Maccaferrijevo sodelovanje s Selmerjem končalo leta 1934, je podjetje nadaljevalo z izdelavo več modelov te kitare do leta 1952. Kitara je bila tesno povezana z jazz kitaristom Djangom Reinhardtom.

V svoji arhetipski jeklenostrunski obliki Jazz/Orchestre je Selmer prepoznaven po precej velikem telesu s kvadratnimi kraki, bodisi z "D"-oblikovano ali vzdolžno ovalno zvočno luknjo ter z izrezom v zgornjem desnem kraku. Strune potekajo čez premični most in so pritrjene na repu, kot pri mandolini. Dve "moustache" oznake so pritrjene na zvočno ploščo, da pomagata pri postavitvi premičnega mostu. Vrh kitare je rahlo ukrivljen, kar se doseže z upogibanjem ravnega kosa lesa, namesto z izrezovanjem v stilu violine, kot se uporablja pri archtop kitarah.

Model M01 je na voljo z ovalnimi in D luknjami ter zajema bistveni punchy in growling manouche ton.

Barva: Naravna
Pokrov: Masivna smreka
Dno: Palisander
Vrat: Mahagoni
Ubiralka: Ebenovina
Menzura: 670 mm (standard)
Strune: Strung with Savarez Argentine strings

Item No.: M01

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00