LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

NUX MIGHTY 20BT MKII kitarski ojačevalec

 • Top seller NUX MIGHTY 20BT MKII kitarski ojačevalec
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: NUX
 • Šifra: NUX20BTMKII

 • Spletna cena:

  159,00€

  Cena:

  167,37€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 130,33€
Cena na obroke od 14.36€ / mesec
Izračun obrokov
14.36€ x 12 mesecev
28.18€ x 6 mesecev
55.82€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Rojen iz dediščine priznanega MIGHTY 20 BT, NUX MIGHTY 20 MKII predstavlja pomembno evolucijo zvočnih zmogljivosti. Z lahkoto prehaja iz intimnih okvirov vadbe v spalnici na veličastne nastope na odru, MIGHTY 20 MKII zagotavlja dinamično in vsestransko zvočno izkušnjo v vsakem trenutku. S poudarkom na kakovosti in moči ta ojačevalec uteleša novo dobo glasbenega izražanja, omogoča neprekinjeno in neprimerljivo potovanje glasbenikom, ki so pripravljeni dvigniti svojo umetnost na višjo raven.

Od vadbe v spalnici do nastopanja na odru, ta ojačevalec predstavlja prelomno potovanje v zvoku. Z 20W moči je zasnovan tako, da brezhibno ojača vaše igranje in gladko prehaja od intimnih vaj do mogočnih živih nastopov.  Ojačevalec ni le oprema; je vaš zanesljiv spremljevalec, ki podpira vašo glasbeno evolucijo na vsakem koraku.

MIGHTY 20 MKII je idealna platforma za ljubitelje pedalov, saj je zasnovan tako, da popolnoma podpira vašo zbirko pedalov. Njegova inovativna zasnova omogoča obhod notranjih modelov ojačevalcev, s čimer se ojačevalec preobrazi v namenski močnostni ojačevalec, ki iz vaših zunanjih modelirnikov prinaša najboljše. Edinstvena funkcija zagotavlja, da so vaši pedali zvezde nastopa, saj neposredno skozi ojačevalec prenašajo svoje čiste, nepopačene tone. Ne glede na to, ali vaša oprema vključuje priljubljene klasične pedale ali najnovejšo modelirno tehnologijo, vam MIGHTY 20 MKII ponuja svobodo raziskovanja in izpopolnjevanja zvoka, saj služi kot popoln močnostni ojačevalec za uresničitev celotnega zvočnega potenciala vašega pedalborda.

NUX Custom Tuned G8-20W 8" zvočnik, revolucionarno inovacijo v natančnosti zvoka. Z impedanco 4 ohm in močjo 20 vatov, ta zvočnik predstavlja mejnik v izdelavi ojačevalcev. Njegov značilno svetel karakter se harmonično prepleta z natančno uravnoteženim srednjefrekvenčnim odzivom, kar vodi v robustno, močno nizko frekvenčno kakovost. Izboljšana tonska kakovost in dinamični odziv ponovno opredeljujeta zvočni položaj, kar zagotavlja bogatejšo, bolj razširjeno zvočno sliko.

Odkrijte resnično raznolikost z MIGHTY 20 MKII in njegovimi 7 popolnoma prilagodljivimi kanali/prednastavitvami z Pro Scenes, ki jih lahko enostavno preklapljate za pripravljenost na odrski nastop. Preklapljajte brez napora med različnimi efekti in nastavitvami ojačevalca, vključno z različnimi tipi ojačevalcev. Uživajte v brezhibnih prehodih skoraj brez zakasnitve, kar zagotavlja gladko izvajanje vaše predstave. Poleg tega Pro Scenes ohranja delay in reverb, ko preklapljate prednastavitve, kar doda profesionalen pridih vašemu zvoku. Od prilagajanja efektov do spreminjanja konfiguracij ojačevalca, MIGHTY 20 MKII s Pro Scenes ponuja natančen nadzor in takojšnjo odzivnost, kar je popolno za žive nastope.

Izboljšajte svojo povezljivost z NUX NBT-1 Bluetooth modulom za MIGHTY 20 MKII, zunanjim dodatkom, ki se brez težav poveže prek USB C in je VKLJUČEN z vašim ojačevalcem. Izkoristite moč Bluetooth MIDI in zvočnih zmogljivosti komuniciranja, ki vam omogočajo vsestranski nadzor in ustvarjalnost.Modul vaš ojačevalec spremeni v središče možnosti—brezžično upravljajte in prilagajajte nastavitve prek Bluetooth MIDI na svojem telefonu ali uživajte v visokokakovostnem zvočnem povezovanju iz vašega pametnega telefona, tablice ali katere koli naprave z omogočeno funkcijo Bluetooth.

Izboljšajte svoje izkušnje pri prilagajanju tona s programsko opremo MIGHTY EDITOR™ za vaš računalnik in aplikacijo MightyAmp™, združljivo z napravami Android in iOS. Orodja ponujajo več kot zgolj nastavitve zvoka; so vaša vstopnica v svet zvočne ustvarjalnosti. Z njimi lahko ne le do popolnosti prilagodite svoj ton, bodisi za mizo ali na poti, temveč tudi shranite in prikličete svoje najljubše prednastavitve. Funkcija vam omogoča, da brez težav preklapljate med svojimi prilagojenimi zvoki, kar zagotavlja, da je vaš idealni ton vedno na dosegu roke. Poleg tega imate svobodo prerazporediti signalne bloke, kar vam daje moč oblikovati značaj in tok vašega zvoka. Kombinacija programske opreme MIGHTY EDITOR in aplikacije MightyAmp spremeni vaš pametni telefon v poveljniško središče za vašo glasbeno izražanje, kar omogoča dostopne in intuitivne zapletene nastavitve zvoka.

 

 

Oblika ojačevalca: Kombo
Tip ojačevalca: Modeling
Predojačevalec: Digitalni
Končna stopnja: Tranzistorska
Moč ojačevalca: 20 watts bedroom Modeling Amplifier.
Specifikacije: TSAC-HD (White-Box) Amp Modeling algorithm offers realistic playability & feedback.
Specifikacije II: Pedal-friendly amp that works well with your favorite external pedals.
Specifikacije III: 7 presets with ACTIVE and Pro SCENE functions.
Lastnosti: 60s phrase loop with auto tempo detection and drum machine.
Več lastnosti: Intuitive Mighty Amp™ App & Mighty Editor™ edit software.
Posebnosti: USB-B: Mighty Editor edit software communication, USB audio stream, and Firmware update.
Pribor: Included NBT-1 Bluetooth Module for Bluetooth MIDI & Audio Stream.
Dolžina: 380mm
Širina: 186mm
Višina: 340mm
Teža: 6,6 kg

Item No.: NUX20BTMKII

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00