LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

AROMA TDX-15S elektronski bobni

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: AROMA
 • Šifra: TDX15S

 • Spletna cena:

  380,00€

  Cena:

  400,00€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 311,48€
Cena na obroke od 12.32€ / mesec
Izračun obrokov
12.32€ x 36 mesecev
17.81€ x 24 mesecev
34.31€ x 12 mesecev
67.34€ x 6 mesecev
133.42€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


The Aroma TDX-15 Kit vsebuje tri tom pade, dual-zone za snare pad z dvojno cono, stojalo za bas boben, pedal za bas boben, hi-hat, pedal za hi-hat, crash in ride činele. Vsi padi so opremljeni s naravno gumo, ki zmanjšuje odziv vibracij in se dejansko naravno igra, kar daje znan občutek klasičnega bobna. Stojalo za bas boben pri Aroma TDX-15 Kit vključuje svoje pedale, tako da lahko začnete igrati takoj. Snare boben ponuja več možnosti, saj je dvojno konfiguriran, kar omogoča, da dodelite zvok snare bobna za center in rimshot ali klik ali nekaj popolnoma drugega na robu.

Stojalo Aroma TDX-15 Kit je izdelano iz trpežnega materiala, sestavljenega iz aluminijastih cevi s premerom 1 ½", ki nosi bobnarske pade in modul, skupaj z vso potrebno montažno opremo in kabli. Velikost cevi stojala je standardizirana, kar vam omogoča tudi uporabo drugih znamk nosilcev, če želite. Jedro Aroma TDX-15 Kit je modul TDX-15, naložen s številnimi visokokakovostnimi zvoki bobnov, činelami in drugimi tolkali, 12 že vnaprej nastavljenimi prednastavitvami, in tako ste pripravljeni na rock že od samega začetka.

Bobnarski set: Elektronski komplet
Število bobnarskih setov: 12 preset drum sounds
Število zvokov: 144 sounds total
Bas boben: Silicone bass drum.
Prehodni boben: 8" silicone tom drum
Snare boben: 8 inch mesh snare drum and silicone tom drum
Činele: Silicone hi hat
Specifikacije: Metronome inside
Specifikacije II: TDX-15S snare is mesh head and bass is with additional bass drum pad
Specifikacije III: Standard 5 drums+3 cymbals
Lastnosti: Earphones output
Več lastnosti: USB MIDI
Posebnosti: AUX in

Item No.: TDX15S

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00