LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

BOSS KATANA 100 GEN3 kitarski ojačevalec

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: BOSS
 • Šifra: KTN100-3

 • Spletna cena:

  499,00€

  Cena:

  525,26€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 409,02€
Cena na obroke od 12.58€ / mesec
Izračun obrokov
12.58€ x 48 mesecev
16.18€ x 36 mesecev
23.39€ x 24 mesecev
45.06€ x 12 mesecev
88.43€ x 6 mesecev
175.20€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Katana Gen 3, priznana serija odrskih ojačevalcev BOSS, se razvija in dviguje vaše kitarske ambicije na naslednjo raven. Nove izboljšave Tube Logic bogatijo osnovno platformo z še boljšim zvokom, občutkom in odzivom, vključno z izrazitim "Pushed" značajem ojačevalca, ki ga bodo oboževalci zvoka na robu distorzije cenili. Aplikacija BOSS Tone Studio je prav tako posodobljena, kar omogoča še bolj intuitiven potek dela pri oddaljenem urejanju ojačevalca in učinkov. Napolnjen z navdihujočimi orodji za ton in raznolikimi možnostmi povezljivosti, je Katana Gen 3 nepogrešljivo orodje za studijsko snemanje, žive nastope in vsakodnevno vadbo.

BOSS Tone Studio za Katana Gen 3 ponuja nove vizualne izboljšave in možnosti grafične prilagoditve, ki omogočajo hitrejše in bolj intuitivno ustvarjanje vašega tona. Raziščite orodja za nastavitev ojačevalca in efektov, spremenite vrstni red efektov ter oblikujte celoten zvok s trostopenjskim nadzorom Contour in več EQ-ji. Prilagodite sistemske nastavitve ter organizirajte prilagojene nastavitve za vse svoje nastope. Dostopate lahko tudi do BOSS Tone Exchange, kjer lahko prenesete profesionalne nastavitve in delite zvoke s svetovno pevezavo s Katana skupnostjo.

Opremeljen s 100W Class AB moči, model Katana-100 Gen 3 zagotavlja velik, odrsko pripravljen zvok v enostavno prenosnem 1x12 combo ohišju.

 

Oblika ojačevalca: Kombo
Tip ojačevalca: Modeling
Predojačevalec: Digitalni
Končna stopnja: Tranzistorska
Moč ojačevalca: 100 W
Vhodi: INPUT jack: 1/4-inch phone type, POWER AMP IN jack: 1/4-inch phone type
Kanali: Več-kanalni
Efekti: Digitalni DSP efekti
Zanka za efekte: Da
Zvočniki: 30 cm (12 inches) x 1
Kontrole: POWER switch, PRESENCE knob, MASTER knob, SOLO button
Pribor: Owner's manual ,Power cord, GA-FC sticker
Širina: 530 mm
Višina: 445 mm
Globina: 248 mm
Teža: 14.8 kg

Item No.: KTN100-3

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00