LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

BOSS KATANA 50 GEN3 kitarski ojačevalec

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: BOSS
 • Šifra: KTN50-3

 • Spletna cena:

  332,99€

  Cena:

  350,52€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 272,94€
Cena na obroke od 10.80€ / mesec
Izračun obrokov
10.80€ x 36 mesecev
15.61€ x 24 mesecev
30.07€ x 12 mesecev
59.01€ x 6 mesecev
116.91€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Katana Gen 3: Nadgradnja priznanih odrskih ojačevalcev BOSS, ki vaše kitarske ambicije popelje na naslednjo raven. Nove izboljšave Tube Logic obogatijo osnovno platformo s še večjim zvokom, občutkom in odzivom, vključno z izrazitim "Pushed" karakterjem, ki ga bodo ljubitelji "edge-of-breakup" oboževali. Aplikacija BOSS Tone Studio je bila prav tako posodobljena, kar omogoča bolj intuitivno urejanje ojačevalca in efektov na daljavo. Z naloženimi navdihujočimi tonskimi orodji in raznovrstnimi možnostmi povezljivosti je Katana Gen 3 nepogrešljivo središče za studijsko snemanje, nastope v živo in vsakodnevno vadbo.

Katana Gen 3 prinaša pet sočasnih kategorij efektov, napolnjenih z bistvenimi izbirami iz zgodovinske ponudbe BOSS. Sekcije Booster, Mod, FX, Delay in Reverb ponujajo izboljšano kakovost zvoka, intuitivne parametarske kontrole in tri različice vsake, kar omogoča dostop do 15 edinstvenih efektov. BOSS Tone Studio odpira dodatne možnosti, saj vam omogoča prilagajanje vgrajenih efektov izmed 60 različnih tipov ter prilagajanje naprednih možnosti, ki niso na voljo na upravljalni plošči ojačevalca. Ko je nameščen opcijski Bluetooth® Audio MIDI Dual Adaptor, lahko brezžično urejate zvoke na koncertu z uporabo aplikacije BTS editor na vašem pametnem telefonu.

Model Katana-50 EX Gen 3 nadgrajuje osnovne funkcije Katana-50 Gen 3 z izboljšavami za kitariste v živo. Dodani so nadgrajeni zvočnik, funkciji Line Out in Stereo Expand ter podpora za kontrolerje GA-FC/GA-FC EX.

Oblika ojačevalca: Kombo
Tip ojačevalca: Modeling
Predojačevalec: Digitalni
Končna stopnja: Tranzistorska
Moč ojačevalca: 50 W
Kanali: Več-kanalni
Efekti: Digitalni DSP efekti
Zvočniki: 30 cm (12 inches) x 1
Kontrole: POWER switch, MASTER knob, POWER CONTROL switch (STANDBY, 0.5 W, HALF, MAX)
Specifikacije: Third-generation Katana amplifier with evolved Tube Logic sound and expressiveness
Specifikacije II: 50-watt combo amp with a custom 12-inch speaker designed for stage performance
Specifikacije III: Six amp characters—including the newly developed Pushed type—plus a selectable variation for each
Lastnosti: Five independent effects sections: Booster, Mod, FX, Delay, and Reverb
Več lastnosti: Four Tone Setting memories for storing all amp and effect settings
Posebnosti: Power Control for achieving cranked-amp tone and response at low volumes
Pribor: Owner's manual, Power cord, GA-FC sticker
Širina: 470 mm
Višina: 398 mm
Globina: 238 mm
Teža: 11.7 kg

Item No.: KTN50-3

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00