LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

CASIO AP-S450WE NEW CELVIANO White digitalni klavir komplet

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: CASIO
 • Šifra: APS450WESET

 • Spletna cena:

  1.799,00€

  Cena:

  1.893,68€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 1.474,59€
Cena na obroke od 42.94€ / mesec
Izračun obrokov
42.94€ x 48 mesecev
55.21€ x 36 mesecev
79.81€ x 24 mesecev
153.77€ x 12 mesecev
301.78€ x 6 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Oblikovani za resonanco zvoka, ki so edinstveni za bogato tradicijo koncertnih klavirjev, digitalni klavirji izkazujejo izjemne glasbene sposobnosti. Z združevanjem naprednih zmogljivosti, ki zadovoljujejo povišano in nežno umetnost igranja na koncertnem klavirju, s sodobnim pristopom k uživanju v glasbi ustvarili združitev, ki širi radost igranja in razkriva svet novih možnosti za vas in vaš klavir. Skozi brezprimerno glasbeno potovanje ponovno odkrijte privlačnost klavirja in čarovnijo same glasbe. Za tiste, ki iščejo obliko, ne da bi pri tem ogrozili avtentično glasbeno izvedbo, je AP-S450 vaša izbira - brezhibno prinaša radost igranja v vaš prostor.

Odklenite očarljivo bogastvo in izrazno moč, ki je lastna koncertnemu klavirju, s pomočjo napredne zvočne tehnologije.

Vsestranski in izrazni toni koncertnega klavirja, prilagojeni pesmim, žanrom in slogom igranja, ki jih imate radi, omogočajo prilagajanje vaše izvedbe.

Zvočni sistem, ustvarjen za zajemanje naravne resonance, kot da bi koncertni klavir igral neposredno pred vami. Klavijatura, ki dosega izjemno igrivost s fuzijo mehanike tolkala in digitalne tehnologije za nadzor.

Skrbno oblikovan trisedežni sistem, ki omogoča nežno igranje s pedali in zajemanje subtilnosti koncertnega klavirja. Odkrijte množico inovativnih funkcij, ki vam omogočajo ponovno odkrivanje očarljivosti igranja klavirja.

Uživajte v kompaktnem, nekompromisnem dizajnu, ki brez težav prinaša čar klavirja v vaše življenje. Raziščite novo doživetje klavirja s tremi različnimi barvnimi variacijami.

V želji ustvariti naravni in bogat resonančni zvok, ki je značilen za koncertne klavirje, s pomočjo "Multi-Dimensional Morphing AiR Sound Source". Raziščite izrazne odtenke in tekoče spremembe tonske barve, ki temeljijo na hitrosti igranja, s tehnologijo "Multi-Dimensional Morphing".

Poglobite se v zapletenosti resonance koncertnega klavirja z natančno oblikovanim "String Resonance System". Doživite pristnost koncertnega klavirja z "Mechanical Sound System", ki simulira različne mehanske zvoke klasičnega klavirja. Preklopite med štirimi nivoji tonske variacije, ki ustrezajo odpiranju in zapiranju pokrova koncertnega klavirja, s pomočjo "Lid Simulator".

S preprečevanjem poslabšanja kakovosti originalnih zvočnih vzorcev, se dosežejo lepi in izrazni toni koncertnega klavirja, ki izhajajo iz obsežnega nabora variacij valovnih oblik z uporabo "Lossless Audio Compression" .

Dva zvoka za veliki klavir, ki vam omogočata, da sprejmete bistvo zgodovinskih mojstrovin, ki so se prenašale skozi stoletja. Opremljen z 2-kanalnim zvočnim sistemom s 4 zvočniki, ki pomaga ustvariti naravno resonanco, zaradi katere se počutite, kot da bi bil klavir tik pred vami. Prilagodite svojo izkušnjo klavirja tako, da bo ustrezala vašemu slogu s funkcijo "Sound Mode", ki dodaja različne efekte zvočnemu izhodu iz akustičnega sistema. Doživite naraven zvok pri uporabi slušalk s posebej nastavljenim načinom »Headphone Mode«.

”Smart Hybrid Hammer Action Keyboard CELVIANO Edition” združuje udarni mehanizem klavirja z digitalno kontrolno tehnologijo, ki ponuja ekspresivno igranje z različnimi občutki na dotik, ki temeljijo na slogu igranja.

Bele tipke so narejene iz hibridnega materiala smrekovega lesa in smole, podobnega tistim, ki se uporabljajo na klavirjih, kar zagotavlja naraven občutek in razkošen finiš.

Imate natančen nadzor ne samo med pritiski na tipke, temveč tudi s prilagajanjem hitrosti sproščanja tipk, kar vam omogoča nežen nadzor nad časom dušenja in nians v resonanci.

Optimizirana oblika in razmik pedala, ki temeljita na velikem klavirju, vključuje pa spremenljiv "demper" pedal kar omogoča stabilno in občutljivo kontrolo pedala.

Vključitev "vizualne informacijske vrstice" na sprednji plošči omogoča vizualno potrditev hitrosti igranja, delovanja pedala, tempa in tempa prek svetlobnih indikatorjev.

Z neprekinjenim snemanjem, ki zajema do 270 sekund , vam "Instant RePlayer" omogoča, da kadar koli ponovno preverite svoje igranje, ne da bi vas skrbelo aktivno snemanje.

Uporabite priloženi "Brezžični MIDI & avdio adapter (WU-BT10)" za brezžično povezavo s svojo napravo, kar omogoča predvajanje zvoka prek zvočnega sistema inštrumenta in podatkovno komunikacijo MIDI.

Raziščite različne funkcije, ki razširijo grafično urejanje funkcij inštrumenta in izboljšajo vašo klavirsko igranje prek namenske aplikacije "CASIO MUSIC SPACE"

Barva: Bela
Število tipk: 88 Smart Hybrid Hammer Action Keyboard CELVIANO Edition (Key material:hybrid of wood & resin)
Polifonija (maksimalna): 256
Število prednastavljenih glasov: 26
Število prednastavljenih skladb: ・Built-in Songs: 60 ・Lesson Function: Part ON/OFF (Part Select: right hand, left hand, both hands) ・
Število snemalnih skladb: 2 tracks (1 system track + 1 solo track), 1 song Real-time recording, playback [Audio Recorder] To U
Ojačevalci: 20W+20W (maximum output)
Zvočniki: ・Size:12cm x 2 + 3.5cm x 2 ・Speaker system:2-channel/4-speaker
napajalnik: [AC Adaptor] AD-E24250LW
Specifikacije: Hammer Response (4 levels, tone, off)
Specifikacije II: Key Off Response (3 levels, tone)
Specifikacije III: String Resonance (4 levels, tone, off)
Lastnosti: Damper Resonance (4 levels, tone, off)
Več lastnosti: Key Action Noise (4 levels, tone, off)
Posebnosti: Damper Noise (4 levels, tone, off)
Pribor: Piano Bench, Headphones,Wireless MIDI & AUDIO Adaptor (WU-BT10), Music Stand, AC Adaptor (AD-E24250L
Širina: 1,393mm
Višina: 866 mm (w/o music stand)
Globina: 299mm
Teža: 37.6kg
Item No.: APS450WESET

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00