LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

CASIO CT-S500 elektronska klaviatura

 • -17% CASIO CT-S500 elektronska klaviatura
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: CASIO
 • Šifra: CTS500

 • Spletna cena:

  289,17€

  Cena:

  346,32€

  * Prihranek:

  17%

 • Brez DDV: 237,02€
Cena na obroke od 13.55€ / mesec
Izračun obrokov
13.55€ x 24 mesecev
26.10€ x 12 mesecev
51.22€ x 6 mesecev
101.47€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Casio CT-S500 vsebuje zvoke in funkcije studijske kakovosti v ultra prenosni klavijaturi, ki je preprosta za uporabo, ki je vedno pripravljena za ustvarjanje. Univerzalna in prilagodljiva, CT-S500 je klavijatura pripravljena, da vašo glasbo poživi doma, na odru, v studiu ali kjer koli drugje. CT-S500 ima 61 tipk normalne velikosti, ki se odzivajo na dotik, v elegantnem ohišju, ki lahka in prenosljiva, z lahko vidnim LCD zaslonom in intuitivnimi kontrolami. Uporabite "pitch wheel" za spreminjanje tona in gumb za modulacijo, da svojemu igranju dodate naravno izražanje, in uporabite 3 gumbe, ki jih je mogoče dodeliti, da sproti prilagajate EQ, filter, efekte in številne druge nastavitve. Zvočni modul AiX zagotavlja kakovost zvoka, ki bi jo pričakovali od klavijature, ki stane precej več. Vklopite CT-S500 in predstavil vam se bo dinamičen, ekspresiven nemški koncertni klavir, nameščen v virtualni koncertni dvorani. Zbirka 800 Tones vsebuje odlične primere električnih klavirjev, orgel, godal, sintetizatorjev in še več, pri čemer Advanced Tones dodaja reprodukcijo tonov, ki se odzovejo na vaše igranje. Vključena je tudi zbirka starinskih zvokov klaviatur, ki vključujejo zvoke brezčasnih, iskanih instrumentov s klaviaturami. Vključili so celo klasične legendarne Casio zvoke iz serij VL, VZ in CZ, ki so še kako popularne v elektronski glasbi.

Poglej več lastnosti ...

Ob nakupu Casio klaviature vam nudimo nakup pribora s 30% popustom ( pri naročilu vtipkajte kodo CAS30)

SYTEC SH120 SLUŠALKE

ON STAGE KT7800+ BLK KLOP ZA KLAVIATURISTA

VESTON KS004 STOJALO ZA KLAVIATURO

FLIGHT FBK5 TORBA ZA KLAVIATURO

Število tipk: 61
Polifonija (maksimalna): 64
Število prednastavljenih glasov: 800, Advanced Tones 15, Classic Tones 12
Število prednastavljenih skladb: User Songs 10
Število snemalnih skladb: 5
Število snemalnih stez: 6
Ojačevalci: 2.5W + 2.5W
Zvočniki: (13cm x 6cm) x 2
napajalnik: DC 12V (RF change)
Specifikacije: 3 sensitivity levels
Specifikacije II: Sound Source AiX
Specifikacije III: CASIO Chord, Fingered 1, Fingered 2, Fingered On Bass, Fingered Assist, Full Range Chord
Lastnosti: Rhythm Elements Intro, Normal, Normal-Fill, Variation, Variation-Fill, Ending, Synchro Start, Synch
Več lastnosti: Sampling Sound Input Audio In (wav)
Posebnosti: Registration 4 set x 16 bank
Širina: 930 mm
Višina: 91 mm
Globina: 258 mm
Teža: 4.7㎏


Item No.: CTS500

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00