LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

CASIO CT-X800 elektronska klaviatura

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: CASIO
 • Šifra: 51880

 • Spletna cena:

  279,00€

  Cena:

  293,68€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 228,69€
Cena na obroke od 13.08€ / mesec
Izračun obrokov
13.08€ x 24 mesecev
25.19€ x 12 mesecev
49.44€ x 6 mesecev
97.96€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -

Drugi so kupili tudi:

CASIO CT-X700 elektronska klaviatura CASIO CT-X5000 elektronska klaviatura FLIGHT FBK20-104 20mm 100x40x15 torba za klaviaturo CASIO CT-X3000 elektronska klaviatura ADAM HALL K3BWW0300 3.5 Stereo-3.5 Stereo 3 m avdio kabel

Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Originalna navodila v slovenščini vsebujejo samo Casio klaviature kupljene v Sloveniji.

Ne glede na to, kje ste na glasbeni poti in ne glede na proračun, ne bi smeli žrtvovati kakovosti zvoka. Spoznajte CT-X800. Njegova dostopna cena je odlična izbira za začetnike, osupljiv zvok pa pomeni "must have" za klaviaturiste vseh stopenj, ki potrebujejo prenosni instrument.

Casio CT-X800 je najnovejša 5 oktavna klaviatura namenjena začetnikom kot tudi bolj zahtevnim glasbenikom, ki potrebujejo lahko prenosno klaviaturo z dobrimi zvoki.
Casio je razvil novi AiX zvočni generator, ki omogoča boljši zvok klaviature, ki je bil do sedaj dosegljiv samo pri bistveno dražjih izdelkih. Med 600 nasnetimi zvoki najdemo odličen koncertni klavir, elektronska pianina z vintage efekti (phaser, flanger...), zvoke trobil in pihal s posnetim naravnim vibratom glasbenika in vsemi prizvoki, kot so pihanje, zvok tipk, boljše zvoke kitar, bas kitar, bobnov in še mnogo več.
Ritmi omogočajo izvajanje različnih glasbenih zvrsti. Klaviatura premore 32 spominskih mest kjer lahko shranimo vse potrebne nastavitve za igranje pesmi. Zaigrane pesmi lahko posnamemo in jih kasneje poslušamo.
Za začetnike je dobrodošla Lesson funkcija, s pomočjo katere se lahko sami naučimo igrati več različnih pesmi.
CT-X800 ima priklop za USB ključek na katerega lahko shranjujemo lastne pesmi in ritme, iz ključka pa se lahko predvajajo tudi pesmi v standard midi file formatu.
Casio CT-X800 deluje tudi na baterije, kar še izboljša uporabnost klaviature.

Ob nakupu Casio klaviature vam nudimo nakup pribora s 30% popustom ( pri naročilu vtipkajte kodo CAS30)

 FLIGHT FBK5-104 TORBA ZA KLAVIATURO

VESTON KS-10 STOJALO ZA KLAVIATURO

 SKYTEC SH120 SLUŠALKE

ON STAGE KT7800+ BLK KLOP ZA KLAVIATURISTA

 

 

 

Število tipk: 61standard size keys with Touch Response
Polifonija (maksimalna): 48
Število prednastavljenih glasov: 600
Število prednastavljenih skladb: 160, User Songs: 10
Zvočniki: 12cm x 2 (Output: 2.5W + 2.5W)
napajalnik: AD-E95100L, Batteries: 6 AA-size alkaline batteries
Lastnosti: Built-in Rhythms: 195, User Rhythms: 10
Več lastnosti: Pitch Bend Wheel
Pribor: Music stand
Širina: 94.8 cm
Višina: 10.9 cm
Globina: 35.0 cm
Teža: 4.4 kg
Item No.: 51880

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00