LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

CASIO PX-S3100BK stage piano

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: CASIO
 • Šifra: PXS3100BK

 • Spletna cena:

  829,00€

  Cena:

  872,63€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 679,51€
Cena na obroke od 20.91€ / mesec
Izračun obrokov
20.91€ x 48 mesecev
26.88€ x 36 mesecev
38.86€ x 24 mesecev
74.86€ x 12 mesecev
146.92€ x 6 mesecev
291.06€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


CASIO PX-S3100; Privia prisega na zvok, dinamiko in igralnost klavirja. Doživite pravi občutek, vendar v manjši in bolj mobilni izvedbi ter od nizkih tonov do visokih in uživajte v glasbi. Casio tehnologija, tokrat zapakirana v priročno ohišje, zagotavlja izjemno igralnost in kakovosten zvok. Veliko telo in kompleksna struktura klavirja ustvarjata vrsto resonanc, ki mu dajejo bogat, natančen in edinstven zvok. Casio izvirni večdimenzionalni Morphing AiR Sound Source tehnologija natančno ustvari edinstvene resonance klavirja. Privia PX-S3100 zagotavlja živ, harmonično bogat zvok zahvaljujoč z aktivnim prizvokom vsake posamezne strune za vseh 88 tipk, toni, ki so zasnovani in predstavljeni skozi posebno zasnovan komplet zvočnikov. Privia PX-S3100 s 700 toni, ki pokrivajo široko paleto glasbenih zvrsti, 200 ritmi in funkcijo samodejne spremljave, širokim naborom zvočnih efektov in Pitch Bend Wheel kontrolo, ponuja neomejene glasbene možnosti. 

Poglej več lastnosti ...

Ob nakupu Casio pianina vam nudimo nakup pribora s 30% popustom ( pri naročilu vtipkajte kodo CAS30)

SYTEC SH120 SLUŠALKE

ON STAGE KT7800+ BLK KLOP ZA KLAVIATURISTA

FLIGHT FBK20 TORBA ZA KLAVIATURE

VESTON KS-10 STOJALO ZA KLAVIATURO

Barva: Črna
Število tipk: 88
Tip klaviature: 2-senzorska Scaled-hammer tipka
Polifonija (maksimalna): 192
Število prednastavljenih glasov: 700 Sounds
Zvočniki: 2x 8 Watt
napajalnik: AD-12150LW
Specifikacije: 200 Rhythms
Specifikacije II: 60 Internal practice tracks
Specifikacije III: Pitch Bend, Transposer, Metronome
Lastnosti: Bluetooth audio, 2x Headphone outputs
Več lastnosti: Connection for sustain pedal,
Posebnosti: Battery operation possible
Dolžina: 1322 MM
Širina: 232 MM
Višina: 102 MM
Teža: 11.4 kg


Item No.: PXS3100BK

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00