LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

CASIO PX-S6000BK stage piano

 • -14% CASIO PX-S6000BK stage piano
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: CASIO
 • Šifra: PXS6000BK

 • Spletna cena:

  1.446,06€

  Cena:

  1.673,68€

  * Prihranek:

  14%

 • Brez DDV: 1.185,30€
Cena na obroke od 34.04€ / mesec
Izračun obrokov
34.04€ x 48 mesecev
43.76€ x 36 mesecev
63.27€ x 24 mesecev
121.89€ x 12 mesecev
239.22€ x 6 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Privia PX-S6000 ima intuitivne funkcije nadzora tonov za neprimerljivo prilagodljivost pri vašem nastopu in vam ponuja svobodo, da uživate v bogatem zvoku Casio inovativnih zvočnih tehnologij in pristnem dotiku klavirja od koder koli želite. Z elegantnim ohišjem z lesenim vzorcem se ta model prilega vsakemu prostoru in slogu delovanja.

Nova tehnologija Spatial Sound System uporablja štiri individualno vodene zvočnike "full range", ki so nameščeni v ohišju iz kompozitnega materiala les/smola.

Funkcija položaja klavirja optimizira akustiko glede na to, kje se nahaja digitalni klavir (standard, stena, sredina, miza).

Osupljivo pristni toni akustičnega klavirja s kontrolo Casio edinstvenega večdimenzionalnega morfing AiR Sound Source. Vključuje skupino skrbno oblikovanih tonov električnega klavirja, kot jih slišimo v določenih dobro znanih uspešnicah.

Klavijatura Smart Hybrid Hammer Action Keyboard združuje napreden fizični mehanizem klaviature z digitalno tehnologijo nadzora za zelo dinamično igranje.

100 vgrajenih efektov DSP za dodajanje tonom dodatnega značaja in občutka. Dva gumba, ki ju je mogoče opredeliti, za intuitiven nadzor parametrov v realnem času, kot so mejna frekvenca filtra, resonanca, attack ter parametri efektov DSP.

Standardni priključek MIC IN (telefon TS) z namenskim gumbom MIC VOLUME za povezavo mikrofona, ki se lahko uporablja z različnimi mikrofonskimi efekti za izboljšanje glasu. Priključite priloženi brezžični MIDI in avdio adapter (WU-BT10) in poslušajte glasbo iz pametnega telefona ali tablice prek sistema zvočnikov PX-S6000.

Finiš obdelava v orehovem lesu za dopolnitev vsakega sloga notranje opreme. Stojalo za klavir, oblikovan tako, da poudari čiste, ravne linije (naprodaj ločeno).

Aplikacija CASIO MUSIC SPACE za pametni telefon in tablico, da bo učenje in predvajanje glasbe še bolj zabavno.

Ob nakupu Casio pianina vam nudimo nakup pribora s 30% popustom ( pri naročilu vtipkajte kodo CAS30)

 

SKYTEC SH120

FLIGHT NASTAVLJIVA ČRNA KLAVIRSKA KLOP MAT

Barva: Črna
Število tipk: 88 Weighted keys with hammer action
Polifonija (maksimalna): 256
Število prednastavljenih glasov: 350
Število prednastavljenih skladb: Demo Songs: 3
Število snemalnih skladb: 5
Število snemalnih stez: 2
Ojačevalci: 2x8 watts (2x3 watts in battery mode)
Zvočniki: [16cm x 8cm(Oval)] x 4 Speaker System: 4-Channel /4-Speaker (Spatial Sound System)
napajalnik: Power supply via AD-A12150LW (DC 12V) adapter (included) or 6xAA batteries (not included)
Kontrole: 1x Illuminated control button and 2x EX button
Specifikacije: Compatible with the Casio Music Space App (iOS, Android)
Specifikacije II: Bluetooth audio and MIDI via WU-BT10 Bluetooth adapter, included in delivery
Specifikacije III: Acoustic simulator and many other effects (Hall Simulator, Reverb, Chorus, DSP...)
Pribor: Wireless MIDI & Audio Adaptor(WU-BT10), Pedal(SP-3), Music Stand, AC Adaptor(AD-E24250LW)
Širina: 1340 mm
Višina: 102 mm
Globina: 242 mm
Teža: 14.8 kg


Item No.: PXS6000BK

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00