LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

CORT RITHIMIC V NAT 5-strunska bas kitara

  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • Proizvajalec: CORT
  • Šifra: 700138

Ritimik V;  Bas ima trup iz jelše s čudovitim zgornjim delom iz eksotičnega lesa. Bas je opremljen s pari Bartolini Jeff Berlin pickupi po custom izvedbi, Babicz Full Contact Hardware kobilica, nadzor glasnosti, nadzor ravnotežja tona,  nadzor tona, pasivna elektronika in zlata železnina. Javorjev vrat je dopolnjen z ubiralko iz palisandra in štirimi inline headstock, ki vsebujejo Hipshot Ultralite navijalce.

Ritimik V nastavitev je nizka in je nastavljen z DR Strings Custom DDT (Drop Down Tuning) za enostavno igranje.

"Po toliko letih igranja istega basa nisem bil prepričan, da bi lahko drug izdelovalec razvil nekaj, kar bi mi bilo všeč. Takoj, ko sem zaigral na prvi bas Cort Rithimic, sem bil navdušen. Nisem mogel verjeti, kako popolno se vrti ta bas ven. To je osupljiv instrument, ki ga je Cort izdelal zame." Jeff Berlin

Po meri oblikovano ohišje s čudovitim zgornjim delom Walnut Burl vam omogoča, da boste radi igrali bas. Telo jelše ima svojo edinstveno jasnost in svetlost. BARTOLINI JEFF BERLIN magneti po njegovih zahtevah in priporočilih, ki jih je oblikoval Jeff Berlin, ponuja tople, globoke tone s klavirskim nizkimi toni. Magneti so oblikovani z deljeno tuljavo z dobro definirano odprtino magnetnega polja za največjo jasnost in tonski odziv.

BABICZ FCH5 GOLD kobilica; Tehnologija strojne opreme s polnim kontaktom povzroči povečan dinamični razpon, povečano vzdržljivost in stabilnost višine. Delovanje strun in prilagoditve intonacije ostanejo varne, tudi če strune odstranite.

GHIPSHOT ULTRALITE navijalci; Rithimic V je opremljen z napenjalci Hipshot Ultralite (klasično razmerje uglaševanja 20:1), ki so izdelani iz litega cinka z aluminijastimi stebri za strune in pritrdilnimi maticami, kar ima za posledico 30-odstotno zmanjšanje teže v primerjavi z drugimi običajnimi uglaševalci in izboljšano ravnotežje in natančnost uglaševanja.

Barva: Naravna
Pokrov: Oreh
Material trupa: Jelša
Vrat: Javor
Ubiralka: Ebenovina
Število prečk: 21
Menzura: 34" (864mm)
Elektronika: Bartolini Jeff Berlin Custom Soapbar Pickups
Navijalci: Hipshot Ultralite Machine heads
Okovje: Zlato
Kobilica: Babicz FCH5 Bridge
Strune: DR DDT(40~120) Strings
Število strun: 5
Kontrole: 1 Volume, 1 Balance, 1 Tone passive Electronics
Specifikacije: CONSTRUCTION Bolt-on
Specifikacije II: INLAY Abalone
Item No.: 700138

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00