LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

DV MARK RAW DAWG EG 250W ojačevalna glava

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: DV MARK
 • Šifra: DVH130070

 • Spletna cena:

  530,01€

  Cena:

  557,90€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 434,43€
Cena na obroke od 13.37€ / mesec
Izračun obrokov
13.37€ x 48 mesecev
17.18€ x 36 mesecev
24.84€ x 24 mesecev
47.86€ x 12 mesecev
93.93€ x 6 mesecev
186.08€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Kot se je tudi zgodilo v svetu bas kitar, so DV prvi predstavili lahke, prenosne, močne in odlično zveneče glave na trgu kitar. Zahvaljujoč velikemu uspehu glav DV Micro 50 in DV Little 250 so dodali veliko novih modelov in ustvarili popolnoma novo serijo, kjer bo vsak kitarist našel pravi ojačevalec, ki ustreza njegovim potrebam in glasbenemu slogu.

Ko je ERIC GALES prvič preizkusil ojačevalce DV Mark v snemalnem studiu, je bil navdušen nad njihovim zvokom! VES svoj novi album "Middle of the Road" je posnel izključno z ojačevalci DV Mark! Potem pa je še potreboval nekaj popolnoma prilagojenega njegovim potrebam, slogu in okusu, zato je skupaj z Marcom De Virgiliisom razvil ojačevalec, ki lahko zagotovi 100 % tistega, kar njegova duša želi izraziti in dostaviti množici. Želel je le en sam bleščeč in zmogljiv kanal z ojačevalnikom veliko moči, da bi dobil ogromno "headrooma" in dinamike.

DV "Raw Dawg" EG je odlično zveneča enokanalna glava z neverjetnim čistim tonom, ki ga poganjaelektronka 6205 v delu predojačevalca. Zahvaljujoč temu lahko Eric pridobi odličen, super čist zvok, s katerim lahko uporablja vsa svoja najljubša pedala, pri čemer vedno dobi tisti tipični lampaški zvok. Odlično zveneč Reverb in 250 W MPT končna stopnja dopolnjujeta to zvočno lepoto!

Oblika ojačevalca: Glava
Tip ojačevalca: Hibridni
Predojačevalec: Cevni (elektronke)
Končna stopnja: Tranzistorska
Moč ojačevalca: 250W @ 4ohm / 150W @ 8ohm
Kanali: Eno-kanalni
Efekti: Reverb
Zanka za efekte: Da
Upornost zvočnika: 4 ohms minimum load
Kontrole: Level / EQ: bass-mid-high / Reverb
Specifikacije: POWER AMP MPT (Mark Proprietary Technology)
Specifikacije II: Pre Out (with -6 / 0 db switch)
Širina: 22.5cm
Višina: 8cm
Globina: 25cm
Teža: 2.6 Kg


Item No.: DVH130070

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00