LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

ENLEMA M4 aktivni studijski monitor

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: ENLEMA
 • Šifra: 7800378

 • Spletna cena:

  125,00€

  Cena:

  131,58€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 102,46€
Cena na obroke od 11.29€ / mesec
Izračun obrokov
11.29€ x 12 mesecev
22.15€ x 6 mesecev
43.89€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Enlema M4 Studijski aktivni Monitorji

Iščete aktivne studijske monitorje, da dvignete svojo glasbeno produkcijo, miksanje ali mastering na višjo raven? Aktivni studijski monitorji zagotavljajo neprimerljivo natančnost in zvestobo zvoka, zaradi česar so nujen dodatek za vsak domači ali profesionalni studio.

Kakovost Zvoka

Monitorji so zasnovani za zagotavljanje kristalno čistega zvoka z ravnim frekvenčnim odzivom. To zagotavlja, da slišite svoje posnetke natanko takšne, kot so, brez obarvanosti ali popačenja. Ne glede na to, ali miksate skladbe ali masterirate končno verzijo, monitorji vam zagotavljajo natančnost, ki jo potrebujete.

Aktivni studijski monitorji

Za razliko od pasivnih monitorjev, aktivni studijski monitorji imajo vgrajene ojačevalce, kar odpravi potrebo po zunanjem ojačevalcu. To ne samo prihrani prostor, temveč tudi zagotavlja, da je avdio signal popolnoma usklajen z zasnovo zvočnikov za optimalno delovanje.

Vsestranska povezljivost

Monitorji imajo različne možnosti vhodov, Enlema M4 preprosto povežete z RCA konektorji, kar jih naredi združljive z različnimi avdio vmesniki in opremo. Kar omogoča brezhibno integracijo v katero koli studijsko postavitev.

Prilagodljiv Zvok

Aktivni studijski monitorji imajo nastavljive kontrole za prilagoditev zvoka akustiki vaše sobe. Enostavno lahko prilagodite nizke, srednje in visoke frekvence, da dosežete popolno zvočno ravnovesje za vaše specifično okolje.

Vzdržljiva in elegantna Oblika

Izdelani iz visokokakovostnih materialov, so studijski monitorji narejeni, da trajajo. Elegantna in sodobna oblika ne da samo izgleda odlično, ampak tudi izboljšuje akustiko, kar zagotavlja tako obliko kot funkcijo.

Popolni za vse Avdio Aplikacije

Ne glede na to, ali ste glasbeni producent, tonski mojster ali ustvarjalec vsebin, so aktivni studijski monitorji popolni za:

snemanje, miksanje, masteriranje, ustvarjanje multimedijskih vsebin, oblikovanje zvoka za igre, postprodukcijo filma in videa

Enlema M4 Studijski Monitorji – Zaupajte svojemu zvoku

Ne odlašajte in nadgradite svoj studio z aktivnimi studijskimi monitorji. 

Barva: Cabinet Material MDF PVC coating
Frekvenčni razpon: (-10dB):55Hz-22000Hz
Premer: Woofer 4" Rubber edge paper cone
Specifikacije: Speaker Type 2-way active speakers
Specifikacije II: Tweeter Silk dome with 13mm voice-coil
Specifikacije III: Crossover 4KHz
Lastnosti: SPL 105dB
Več lastnosti: Audio input connections AUX, BLUETOOTH
Posebnosti: High Frequency Adjustments ±6dB, Low Frequency Adjustments ±6dB

Item No.: 7800378

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00