LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FENDER AMERICAN VINTAGE II 51 Telecaster MN BTB električna kitara s kovčkom

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FENDER
 • Šifra: 011-0312-850

 • Spletna cena:

  2.200,00€

  Cena:

  2.315,79€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 1.803,28€
Cena na obroke od 51.84€ / mesec
Izračun obrokov
51.84€ x 48 mesecev
66.65€ x 36 mesecev
96.36€ x 24 mesecev
185.64€ x 12 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Fender® American Vintage II predstavlja izjemno natančen pogled na revolucionarne dizajne, ki so spremenili tok glasbene zgodovine. Zgrajena z natančnimi obdelavami trupa, vratovom in železnino, vrhunskim finišem in natančno zvočno definiranimi magneti, specifičnimi za leto ´51, vsak instrument te serije, zajame bistvo pristne Fenderjeve izdelave in tona.

Eno leto po uvedbi legendarne kitare Broadcaster® je Fender prejel telegram o prekinitvi sodelovanja od Fred Gretsch Mfg. Co. in se soočil s preimenovanjem svoje glavne električne kitare. Prvi blackguard Telecaster, ki je črpal navdih iz cvetoče rasti in širokega dosega televizije, je leta 1951 predstavil nov model s proizvodne linije in od takrat se ta model neprekinjeno proizvaja.

Varljivo preprost in popolnoma prelomen, Telecaster® je prinesel električno kitaro z masivnim ohišjem med množice in na poti navdihnil nešteto glasbenikov.

American Vintage II 1951 Telecaster ima trup v barvi Butterscotch Blonde, da ujame ton in videz izvirnika. Velik '51 "U" oblike  javorjevega vratu, na katerega se igra kot sanjah s 7,25" polmerom fingerboard in vintage visokimi prečkami. Značilno za proizvodnjo leta 1951, je razmik med pikami na 12. prečki  je ozek in edini pritrdilni element Phillipsove glave na kitari je pri matici nosilne palice. Medeninasta kobilica, enovrstični uglaševalci »Fender Deluxe« in pickupi Pure Vintage '51 Telecaster, zagotavljajo klasičen zvok in pristen ton Fender.

Instrumenti v seriji American Vintage II so neposredni potomci originalnih Fenderjev: zasnovani za kitariste, ki cenijo vintage Fender ton in občutek ter izdelani z neprimerljivo kakovostjo, do zadnjega vijaka. To je Fender električna kitara v najčistejši obliki: Fender American Vintage II, navdih legend.

Barva: Butterscotch Blonde
Premaz trupa: Nitrocelulozni lak sijaj
Material trupa: Jesen
Vrat: Javor
Oblika vratu: 1951 "U"
Ubiralka: Javor
Število prečk: 21
Širina sedla: 42 mm
Menzura: 64.77 cm
Zaščitna plastika: Črna
Elektronika: Pure Vintage '51 Single-Coil Tele®
Navijalci: Pure Vintage Single Line "Fender Deluxe"
Okovje: Kromirano
Kobilica: Pure Vintage 3-Saddle Tele® with Brass Barrel Saddles, Serialized
Strune: Fender® USA 250R Nickel Plated Steel (.010-.046 Gauges), PN 0730250406
Kontrole: Master Volume, Master Tone
Specifikacije: Bridge Cover/Tailpiece Includes Chrome Bridge Cover
Specifikacije II: Neck Plate 4-Bolt
Specifikacije III: Fret Size Vintage Tall
Lastnosti: Truss Rod Nut Vintage-Style Butt Adjust
Več lastnosti: Nut Material Bone
Posebnosti: Position Inlays Black Dot
Pribor: Vintage-Style Tweed (Crushed Red Interior)


Item No.: 011-0312-850

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00