LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FENDER AMERICAN VINTAGE II 61 Stratocaster RW FRD električna kitara s kovčkom

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FENDER
 • Šifra: 011-0250-840

 • Spletna cena:

  2.190,00€

  Cena:

  2.305,26€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 1.795,08€
Cena na obroke od 51.59€ / mesec
Izračun obrokov
51.59€ x 48 mesecev
66.33€ x 36 mesecev
95.89€ x 24 mesecev
184.73€ x 12 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Serija Fender® American Vintage II predstavlja izjemno natančen pogled na revolucionarne dizajne, ki so spremenili tok glasbene zgodovine. Zgrajen z natančno bliko trupa, vratovi in strojno opremo, vrhunskimi finišiu in natančno zasnovanimi magneti, specifičnimi za leto, vsak instrument zajame bistvo pristne Fenderjeve izdelave in tona.
 
V poznih 50. in zgodnjih 60. letih prejšnjega stoletja je priljubljenost Fenderjevih glasbenih inštrumentov rasla, in čeprav se je Fenderjeva ponudba razširila na številne odlične nove inštrumente, je Stratocaster® kraljeval. Do leta 1961 je Stratocaster prevzel bolj prefinjeno estetiko, s 3-Color Sunburst barvo, preoblikovan z bolj živahno rdečo, na vrhu s 3-slojo zaščitno ploščo, ki poudarja značilne krivulje in oblike Strata.
 
American Vintage II 1961 Stratocaster z vrhunskim ohišjem iz jelše, tremi magneti Pure Vintage 1961 Stratocaster in srednjim "C"-oblikovanim javorjevim vratom, združenim z ubiralko iz palisandra polmera 7,25", reproducira najpomembnejši ton in občutek izvirnika. Drugi detalji vključujejo vintage natančen sinhroniziran tremolo s hladno valjanim jeklenim blokom in upognjenimi jeklenimi sedli, enovrstičnimi "Fender Deluxe" navijalci in 3-slojnim pickguardom.
 
Instrumenti v seriji American Vintage II so neposredni potomci originalnih Fenderjev: zasnovani za kitariste, ki cenijo vintage Fender ton in občutek ter izdelani z neprimerljivo kakovostjo, do zadnjega vijaka. To je Fender v najčistejši obliki: Fender American Vintage II, stvar legend.
Barva: Fiesta Red
Lak: Nitrocelulozni lak sijaj
Material trupa: Jelša
Vrat: Javor
Oblika vratu: 1961 "C"
Ubiralka: Palisander
Premaz vratu: Nitrocelulozni lak sijaj
Število prečk: 21
Širina sedla: 42 mm
Menzura: 64.77 cm
Zaščitna plastika: Metino zelena
Elektronika: Pure Vintage '61 Single-Coil Strat®
Navijalci: Pure Vintage Single Line "Fender Deluxe"
Okovje: Kromirano
Kobilica: Pure Vintage Synchronized Tremolo with Bent Steel Saddles
Strune: Fender® USA 250R Nickel Plated Steel (.010-.046 Gauges), PN 0730250406
Kontrole: Master Volume, Tone 1. (Neck/Middle Pickups), Tone 2. (Bridge Pickup)
Pribor: Includes Chrome Bridge Cover, Case/Gig Bag Vintage-Style Brown (Orange Interior)


Item No.: 011-0250-840

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00