LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FENDER AV II 57 Stratocaster MN 2TS električna kitara s kovčkom

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FENDER
 • Šifra: 011-0232-803

 • Spletna cena:

  2.190,00€

  Cena:

  2.305,26€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 1.795,08€
 • Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2.074,73€
Cena na obroke od 51.59€ / mesec
Izračun obrokov
51.59€ x 48 mesecev
66.33€ x 36 mesecev
95.89€ x 24 mesecev
184.73€ x 12 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Serija Fender® American Vintage II predstavlja izjemno natančen pogled na revolucionarne dizajne, ki so spremenili tok glasbene zgodovine. Zgrajena z natančnimi trupi, vratovi in strojno opremo, vrhunskim finišem in natančno zasnovanimi zvočnimi magneti, specifičnimi za to leto, vsak instrument zajame bistvo pristne Fenderjeve izdelave in tona.

S svojimi privlačnimi oblikami, iskrivimi zvoki in revolucionarnim tremolo sistemom je bil Fenderjev novi Stratocaster® iz leta 1954 fenomen, drugačen od česar koli, kar je svet takrat videl. Do leta 1957 se je Stratocaster izkristaliziral v mojstrovino iz sredine stoletja.

American Vintage II 1957 Stratocaster s tremi magneti Pure Vintage '57 Stratocaster, širokimi obrisi telesa in izjemno udobnim vratom v obliki črke V s polmerom 7,25 palca iz javorja reproducira najpomembnejši ton in občutek izvirnika. Vintage natančen sinhroniziran tremolo s hladno valjanim jeklenim blokom in upognjenimi jeklenimi sedeži, enovrstičnimi uglaševalci "Fender Deluxe" in enoslojnim pickguardom.

American Vintage II 1957 Stratocaster slavi pravo ikono oblikovanja instrumentov Fender. Instrumenti v seriji American Vintage II so neposredni potomci originalnih Fenderjev: zasnovani za kitariste, ki cenijo vintage Fender ton in občutek ter izdelani z neprimerljivo kakovostjo, do zadnjega vijaka. To je Fender električna kitara v najčistejši obliki: Fender American Vintage II, to je stvar legend.

Barva: 2-Tone Sunburst
Lak: Nitrocelulozni lak sijaj
Material trupa: Jelša
Vrat: Javor
Oblika vratu: 1957 "V"
Ubiralka: Javor
Število prečk: 21
Širina sedla: 42 mm
Menzura: 64.77 cm
Zaščitna plastika: Pergamentna
Elektronika: Pure Vintage '57 Single-Coil Strat®
Navijalci: Pure Vintage Single Line "Fender Deluxe"
Okovje: Kromirano
Kobilica: Pure Vintage Synchronized Tremolo with Bent Steel Saddles
Strune: Fender® USA 250R Nickel Plated Steel (.010-.046 Gauges), PN 0730250406
Kontrole: Master Volume, Tone 1. (Neck/Middle Pickups), Tone 2. (Bridge Pickup)
Specifikacije: Fret Size Vintage Tall
Specifikacije II: Nut Material Bone
Specifikacije III: Fingerboard Radius 7.25" (184.1 mm)
Lastnosti: Control Knobs Aged White
Več lastnosti: Neck Plate 4-Bolt Serialized
Posebnosti: Position Inlays Black Dot
Pribor: Vintage-Style Tweed (Crushed Red Interior),  Includes Chrome Bridge Cover


Item No.: 011-0232-803

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro
Captcha

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00