LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FENDER HIGHWAY Nat elektroakustična kitara

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FENDER
 • Šifra: 097-2512-121

 • Spletna cena:

  990,00€

  Cena:

  1.042,10€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 811,48€
Cena na obroke od 24.97€ / mesec
Izračun obrokov
24.97€ x 48 mesecev
32.10€ x 36 mesecev
46.40€ x 24 mesecev
89.40€ x 12 mesecev
175.45€ x 6 mesecev
347.59€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Na križišču spoštovanega rokodelstva akustičnih kitarskih inovacij, vodiči iz serije Highway Series™ prenašajo kitariste v novo dobo izvajanja na način, ki ga lahko ponudi le Fender®. Z združevanjem tanke, ergonomske oblike in revolucionarnega sistema Fishman® Fluence® Acoustic Pickup, zasnovanega okoli revolucionarne strukture predojačevalcev, kitare iz serije Highway prikazujejo taktilni čar in resonanco akustike, ki so dvakrat večje od njih, obenem pa dodajajo neprekosljivo udobje na kolenih za resnično edinstveno akustično izkušnjo.

Izdelane z masivno prednjo ploščo, so kitare iz serije Highway zasnovane z lastno notranjo arhitekturo, vključno z zoženim vzorcem X-ojačitve in inovativnim tanjšim dizajnom, kar proizvaja izjemno resonanco in dinamičen, organski ton. Zvestoba in zmogljivost sta v središču, sistem Fishman Fluence Acoustic Pickup vključuje elegantno ukrivljen magnetni Fluence® Core™ pickup z inovativno analogno tehnologijo za zagotavljanje čistega in resnično glasbenega ojačanega tona s presenetljivo zvočnim realizmom, jasnostjo in odpornostjo proti mikrofoniji.

Serija Fender Highway ni le revizija, ampak ponovno dojemanje akustične izkušnje, ki kitariste vabi, da zavržejo zemljevid in se izgubijo na odprti cesti ustvarjalnosti.

Pokrov: Masivna sitka smreka
Stranice: Mahagoni
Dno: Mahagoni
Oblika trupa: Dreadnought
Lak: Poliester mat
Vrat: Mahagoni
Ubiralka: Palisander
Premaz vratu: Poliuretan mat
Število prečk: 20
Širina sedla: 42.86 mm
Menzura: 64.77 cm
Elektronika: Fishman® Fluence® Acoustic Pickup
Navijalci: Fender® ClassicGear™
Okovje: Kromirano
Kobilica: Modern Viking
Strune: Fender® Dura-Tone® 860CL Coated Phosphor Bronze (.011-.052 Gauges), PN 0730860405
Kontrole: Volume, Contour
Specifikacije: Truss Rod Head Adjust
Specifikacije II: Nut Material Graph Tech® TUSQ®
Specifikacije III: Fret Size Narrow Tall
Lastnosti: Neck Shape "C" Shape
Več lastnosti: Fingerboard Radius 12" (305 mm)
Posebnosti: Truss Rod Nut 1/8" Hex Adjustment
Pribor: Deluxe 1225 Gig Bag


Item No.: 097-2512-121

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00