LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FENDER TONE MASTER Princeton Reverb kitarski ojačevalec

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FENDER
 • Šifra: 227-4406-000

 • Spletna cena:

  929,00€

  Cena:

  977,89€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 761,48€
Cena na obroke od 23.43€ / mesec
Izračun obrokov
23.43€ x 48 mesecev
30.12€ x 36 mesecev
43.54€ x 24 mesecev
83.89€ x 12 mesecev
164.64€ x 6 mesecev
326.17€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Tone Master Princeton® Reverb je eden najbolj vsestranskih in cenjenih kitarskih ojačevalcev vseh časov. Je dovolj vsestranski, da lahko gre iz spalnice v snemalni studio, na koncert z odličnim zvokom in pristnim klasičnim tonom, ki ga kitaristi Fender poznajo in obožujejo. Tone Master Princeton Reverb zagotavlja klasičen Fender ton, reverb in tremolo; in je popolne velikosti za kitariste, ki želijo zmerno močan ojačevalnik za vsako priložnost.

Dodatne funkcije zagotavljajo udobje in prilagodljivost – vključno s stikalom izhodne moči za polno moč in petimi manj glasnimi nastavitvami, balansiranim linijskim izhodom XLR s simulacijami kabineta, z impulznim odzivom (IR), stikalom za izklop zvoka za uporabo v tihi fazi ali pri snemanju, povezavo USB za strojno programsko opremo nadgradnje in še več.

Oblika ojačevalca: Kombo
Tip ojačevalca: Modeling
Moč ojačevalca: 50W into 8Ω (Simulates 12W Tube Amp Performance)
Vhodi: Two - (1/4", Input 2 operates at -6dB)
Kanali: Eno-kanalni
Efekti: Reverb, Tremolo
Zvočniki: One - 10" Jensen® C10R with Ceramic Magnet
Upornost zvočnika: 8 ohms
Specifikacije: Proprietary DSP modeling process
Specifikacije II: Rear-panel output power selector for full power and five attenuated settings
Specifikacije III: Balanced XLR line output with impulse response (IR) cabinet simulations, level control, and ground switch
Lastnosti: USB port for firmware upgrades
Več lastnosti: Lightweight, resonant pine cabinet
Posebnosti: Cover and two-button footswitch included
Pribor: P/N: 0075947000, '65 Princeton Reverb®, Black (Included),  2-Button Footswitch Included
Širina: 50.5 cm
Višina: 40.6 cm
Globina: 24.13 cm
Teža: 9.03 kg


Item No.: 227-4406-000

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00