LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FENDER TONEMASTER TWIN REVERB kitarski ojačevalec

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FENDER
 • Šifra: 227-4206-000

 • Spletna cena:

  1.289,00€

  Cena:

  1.356,84€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 1.056,56€
Cena na obroke od 30.08€ / mesec
Izračun obrokov
30.08€ x 48 mesecev
38.67€ x 36 mesecev
55.91€ x 24 mesecev
107.71€ x 12 mesecev
211.40€ x 6 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Prvi drzni Fender, ojačevalnik Tone Master Twin Reverb uporablja ogromno digitalno procesorsko moč, da doseže en sam izjemen zvočni podvig: zvesto modeliranje vezja in 85-vatne izhodne moči originalnega dvocevnega ojačevalnika. Z uporabo visoko zmogljivega 200W digitalnega ojačevalnika moči za doseganje višine in dinamičnega razpona pravega starinskega lampaškega ojačevalnika, skupaj z izrazito presenco in jasnostjo dveh neodimovih zvočnikov Jensen® N-12K in resonančnega ohišja iz borovine, je rezultat; ima tubeless Twin Reverb ton, glasnost in dinamiko, ki se praktično ne razlikujejo od originala na elektronke. Z vsemi naštetimi lastnostmi je Tone Master Twin Reverb v resnici le polovico teže all-tube Twina.

Funkcije sprednje plošče kitaristom omogočajo izkušnjo igranja, ki je enaka različici na elektronke, vključno s Fenderjevimi svetovnimi standardnimi efekti reverb in tremolo. Dodatne funkcije zadnje panele zagotavljajo sodobno udobje in prilagodljivost – vključno z izbirnikom izhodne moči za polno moč in petimi nastavitvami, balansiranim linijskim izhodom XLR s simulacijami kabineta z IR, stikalom za izklop zvoka za uporabo v mute fazi ali pri snemanju, priključkom USB za strojno programsko opremo nadgradnje in še mnogo več.

Oblika ojačevalca: Kombo
Tip ojačevalca: Modeling
Predojačevalec: Digitalni
Končna stopnja: Tranzistorska
Moč ojačevalca: 200W into 4Ω (Simulates 85W Tube Amp Performance)
Vhodi: Inputs Four - (1/4", Two Normal and Two Vibrato)
Kanali: Dvo-kanalni
Efekti: Reverb, Tremolo
Zvočniki: Two - 12" Jensen® N-12K Neo
Upornost zvočnika: 4 ohms
Specifikacije: Line Out One - (Balanced XLR with Ground Lift and Level Control)
Specifikacije II: Grille Cloth Silver
Specifikacije III: Cabinet Material Lightweight Solid Pine
Lastnosti: Handle Molded Plastic Strap with Nickel-Plated Caps
Več lastnosti: Amplifier Jewel Red (Power), Red/Amber (Warmup), Amber (Mute)
Pribor: Cover P/N: 0050250000, '65 Twin Reverb®, Black (Included), 2-Button Footswitch Included
Širina: 66.4 cm
Višina: 51.41 cm
Globina: 21.9 cm
Teža: 15 kg


Item No.: 227-4206-000

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00