LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FENDER ULTRA LUXE Stratocaster MN Plasma Red Burst električna kitara s kovčkom

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FENDER
 • Šifra: 011-8062-773

 • Spletna cena:

  2.444,00€

  Cena:

  2.572,63€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 2.003,28€
Cena na obroke od 58.00€ / mesec
Izračun obrokov
58.00€ x 48 mesecev
74.56€ x 36 mesecev
107.79€ x 24 mesecev
207.67€ x 12 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Za kitariste, ki zahtevajo vrhunsko zmogljivost in ton, je American Ultra najbolj napredna serija kitar in basov. Z nerjavečimi prečkami in privlačnimi barvami s pobarvanimi glavami, je American Ultra Luxe Stratocaster pravi Ultra - na višjem nivoju.

American Ultra Luxe Stratocaster se ponaša z edinstvenim Augmented "D" profilom vratu in Ultra zaobljenimi robovi ubiralke, kar zagotavlja neskončno udobje igranja , ki omogoča enostaven dostop do najvišjega registra. Hitro 10"-14" compound-radius ubiralko s 22 nerjavečimi srednje-jumbo prečkami pomeni lahkotno in natančno soliranje, medtem ko Ultra Noiseless™ Vintage magneti in napredno navitje možnosti ponujajo neskončne tonske možnosti - brez neželjenega brnenja. Oblikovani zadnji telesni konturi so tako lepi kot funkcionalni, izjemno udobni v katerem koli igralskem položaju. Druge značilnosti vključujejo zaklepne navijalce, kromirano opremo in TUSQ™ sedlo.

Če iščete vrhunsko električno kitaro, ki združuje moderno tehnologijo in klasično udobje, je American Ultra Luxe Stratocaster prava izbira za vas. Odkrijte brezkompromisno kakovost in neskončne tonske možnosti, ki jih ponuja ta izjemna kitara. Naj vaša glasbena kreativnost zaživi z American Ultra Luxe Stratocaster.

Barva: Plasma Red Burst
Material trupa: Jesen
Vrat: Javor
Oblika vratu: Augmented "D"
Ubiralka: Javor
Premaz vratu: Mat
Število prečk: 22
Širina sedla: 42.8 mm
Menzura: 64.77 cm
Zaščitna plastika: Črna
Elektronika: Ultra Noiseless™ Vintage Strat®
Navijalci: Deluxe Cast/Sealed Locking
Kobilica: 2-Point Deluxe Synchronized Tremolo with Pop-In Arm
Specifikacije: Special Electronics S-1™ Switch Adds Neck Pickup Into Positions 1 and 2
Specifikacije II: Neck Construction 4-Bolt Standard
Specifikacije III: Fret Size Medium Jumbo Stainless Steel
Lastnosti: Position Inlays Black Pearloid Dot
Pribor: Deluxe Hardshell


Item No.: 011-8062-773

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00