LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FENDER VINTERA 60S STRAT PF 3TS električna kitara

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FENDER
 • Šifra: 014-9983-300

 • Spletna cena:

  1.059,00€

  Cena:

  1.114,74€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 868,03€
Cena na obroke od 24.28€ / mesec
Izračun obrokov
24.28€ x 48 mesecev
31.22€ x 36 mesecev
45.13€ x 24 mesecev
86.94€ x 12 mesecev
170.64€ x 6 mesecev
338.05€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • On-Line Shop -

VINTERA STRAT serija

FENDER VINTERA 50's Stratocaster MN SFG električna kitara

Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Za kitariste, ki želijo stil in zvok Fenderjeve zlate dobe, smo ustvarili Vintera '60s Stratocaster. Opremljena z zaželenimi značilnostmi, ki so definirale desetletje – vključno s periodično natančnim profilom vratu in občutkom pri igranju, ima ta kitara vse sparkly tone in artikulacijo, zaradi katerih je Stratocaster postal legenda.

Za pristen ton v starinskem slogu so poustvarili trio magnetov Stratocaster z eno tuljavo, da zveni bolj kot originali. Kristalni in cinglajoči, imajo jasen, artikuliran ton, ki Fender postavlja na zemljevid izdelovalcev kitare.

Vrat v obliki "Mid 60s C" , ubiralka s polmerom 7,25" z 21 prečkami v starinskem slogu za klasičen občutek igranja. Starodobni, šesttočkovni sinhronizirani tremolo in stroji za uglaševanje v starinskem slogu ponujajo izvirno estetiko, zanesljivo zmogljivost in stabilnost uglaševanja. Druge značilnosti vključujejo gumbe za paščke v starinskem slogu, kromirana železnina in vratno ploščo s štirimi vijaki. 

Barva: 3-Tone Sunburst
Lak: Poliester sijaj
Material trupa: Jelša
Vrat: Javor
Oblika vratu: Mid '60s "C"
Premaz vratu: Poliuretan sijaj
Ubiralka: Pao Ferro
Število prečk: 21
Širina sedla: 25.5" (648 mm)
Menzura: 25.5" (648 mm)
Zaščitna plastika: Metino zelena
Elektronika: Vintage-Style '60s Single-Coil Strat®
Navijalci: Vintage-Style
Kobilica: 6-Saddle Vintage-Style Synchronized Tremolo
Strune: Fender® USA 250L Nickel Plated Steel (.009-.042 Gauges)
Kontrole: Master Volume, Tone 1. (Neck/Middle Pickups), Tone 2. (Bridge Pickup)
Pribor: Deluxe Gig Bag

1.650" (42 mm)Item No.: 014-9983-300

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00