LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FENDER VINTERA II 50s Stratocaster MN 2TS električna kitara

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FENDER
 • Šifra: 014-9012-303

 • Spletna cena:

  1.111,00€

  Cena:

  1.169,47€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 910,66€
Cena na obroke od 25.59€ / mesec
Izračun obrokov
25.59€ x 48 mesecev
32.90€ x 36 mesecev
47.57€ x 24 mesecev
91.64€ x 12 mesecev
179.85€ x 6 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Oživite večno zvočno dobo petdesetih let z Vintera® II '50s Stratocaster® in doživite ikoničen videz, navdihujoč občutek in neprimerljiv ton, ki jih lahko ponudi le Fender.

Vintera® II '50s Stratocaster® ima ohišje iz jelše in vrat iz javorja za klasičen Fender zvok, poln udarca in jasnosti. Mehak vrat v obliki "V" ponuja udoben in znan oprijem, ki se prilega roki, medtem ko 7,25" radij fingerboarda s prečkami vintage-tall zagotavlja vintage udobje z dovolj prostora za bending in izrazni vibrato. Opremljena z triom vintage-style '50s magnetov, ki ponujajo sladek in bleščeč, topel in naraven ton, ki je proslavil Fender. Vintage-style sinhronizirani tremolo vam omogoča potapljanje in vzletanje z nebrzdano strastjo, medtem ko vintage-style strojnice zagotavljajo klasičen videz s finim razmerjem zobnikov in izboljšano stabilnostjo nastavitve zaokroži celoten paket.

Doživite nezamenljiv vintage občutek in neprekosljiv zvok klasičnega Fenderja z Vintera® II '50s Stratocaster® že danes in začnite ustvarjati glasbeno zgodovino!

Barva: 2-Tone Sunburst
Premaz trupa: Poliester sijaj
Material trupa: Jelša
Vrat: Javor
Oblika vratu: Mid '50s Soft "V"
Ubiralka: Javor
Premaz vratu: Poliuretan sijaj
Število prečk: 21
Širina sedla: 42 mm
Menzura: 64.77 cm
Zaščitna plastika: Bela
Elektronika: Vintage-Style '50s Single-Coil Strat®
Navijalci: Fender® Vintage-Style
Okovje: Kromirano
Kobilica: 6-Saddle Vintage-Style Synchronized Tremolo with Bent Steel Saddles
Strune: Fender® USA 250L Nickel Plated Steel (.009-.042 Gauges), PN 0730250403
Specifikacije: Neck Construction 4-Bolt Standard
Specifikacije II: Fingerboard Radius 7.25" (184.1 mm)
Specifikacije III: Fret Size Vintage Tall
Lastnosti: Nut Material Synthetic Bone
Več lastnosti: Truss Rod Vintage-Style Butt Adjust
Posebnosti: Neck Plate 4-Bolt Vintage-Style
Pribor: Deluxe Gig Bag


Item No.: 014-9012-303

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00