LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FENDER VINTERA II 60's P-Bass RW OWT bas kitara

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FENDER
 • Šifra: 014-9220-305

 • Spletna cena:

  1.166,00€

  Cena:

  1.227,37€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 955,74€
Cena na obroke od 26.98€ / mesec
Izračun obrokov
26.98€ x 48 mesecev
34.69€ x 36 mesecev
50.14€ x 24 mesecev
96.61€ x 12 mesecev
189.60€ x 6 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Oživite časovno brezčasni zvok šestdesetih let s Precision Bass® Vintera® II '60s in doživite ikoničen videz, navdihujoč občutek in neprimerljiv ton, ki jih lahko zagotovi le Fender.

Vintera® II '60s Precision Bass® ima orehov trup in javorjev vrat z rožnatim lesom za klasičen Fenderov ton, bogat s punchem in jasnostjo. Vrat v obliki "C" iz zgodnjih šestdesetih let temelji na klasičnem profilu šestdesetih let in ponuja intuitiven in vabljiv občutek, medtem ko 7,25" radij rosewood lesa s starinskimi visokimi pragovi zagotavlja starinski užitek z dovolj prostora za velike ukrivljanje in izrazito vibrato. Pod vplivom vintage sloga magnetov split-coil iz zgodnjih šestdesetih let ponuja ikoničen Fenderov zvok: topel, lesnat, dinamičen in močan. Vintage slog mostu s štirimi sedli in vintage slogu strojev za uglaševanje zagotavljata klasičen videz s izboljšano intonacijo in stabilnostjo uglaševanja, da dopolnita celoten paket.

Doživite nezamenljiv starinski občutek in neprekosljiv zvok klasičnega Fenderja s Precision Bass® Vintera® II '60s še danes in začnite ustvarjati glasbeno zgodovino!

Lak: Poliester sijaj
Material trupa: Jelša
Vrat: Javor
Ubiralka: Palisander
Premaz vratu: Poliuretan sijaj
Število prečk: 20
Širina sedla: 44.45 mm
Menzura: 86.36 cm
Zaščitna plastika: Želvje rjava
Elektronika: Vintage-Style '60s Split Single-Coil Precision Bass®
Navijalci: Vintage-Style Open-Back
Okovje: Kromirano
Kobilica: 4-Saddle Vintage-Style with Threaded Steel Saddles
Strune: Fender® USA 7250M Nickel Plated Steel (.045-.105 Gauges), PN 0737250406
Kontrole: Master Volume, Master Tone
Specifikacije: Neck Shape Early '60s "C"
Specifikacije II: 7.25" Radius Rosewood Fingerboard with Vintage Tall Frets
Specifikacije III: Early-'60s "C"-Shape Neck
Lastnosti: Vintage-Style Reverse Open-Gear Tuning Machines
Pribor: Deluxe Gig Bag


Item No.: 014-9220-305

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00