LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FENDER VINTERA II 70s Stratocaster MN VWT električna kitara

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FENDER
 • Šifra: 014-9032-341

 • Spletna cena:

  1.111,00€

  Cena:

  1.169,47€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 910,66€
Cena na obroke od 25.59€ / mesec
Izračun obrokov
25.59€ x 48 mesecev
32.90€ x 36 mesecev
47.57€ x 24 mesecev
91.64€ x 12 mesecev
179.85€ x 6 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Oživite večno zvočno dobo sedemdesetih let z Vintera® II '70s Stratocaster® in doživite ikoničen videz, navdihujoč občutek in neprimerljiv ton, ki jih lahko ponudi le Fender.

Vintera® II '70s Stratocaster® ima trup iz jelše in vrat iz javorja z ubiralko iz javorja ali palisandra za klasičen Fender zvok, poln odziva in jasnosti. Vrat v obliki črke "U" je zasnovan na osnovi klasičnega profila iz sedemdesetih let in ponuja izjemno udoben občutek, medtem ko 7,25" radij fingerboarda s prečkami vintage-tall zagotavlja vintage udobje z dovolj prostora za bending in izrazni vibrato. Opremljen trio vintage-style '70s pickupov, ki ponujajo bleščeč, topel in woody ton, ki je naredil Fender slavnega. Vintage-style sinhronizirani tremolo vam omogoča le še eno veliko strast, medtem ko vintage-style navijalci z "F"-žigom zagotavljajo klasičen videz s finim razmerjem zobnikov in izboljšano stabilnostjo nastavitve zaokroži celoten paket.

Doživite nezamenljiv vintage občutek in neprekosljiv zvok klasičnega Fenderja z Vintera® II '70s Stratocaster® že danes in začnite ustvarjati glasbeno zgodovino!

Barva: Vintage White
Premaz trupa: Poliester sijaj
Material trupa: Jelša
Vrat: Javor
Oblika vratu: '70s "U"
Ubiralka: Javor
Premaz vratu: Poliuretan sijaj
Število prečk: 21
Širina sedla: 42 mm
Menzura: 64.77 cm
Zaščitna plastika: Pergamentna
Elektronika: Vintage-Style '70s Single-Coil Strat®
Navijalci: Fender® Vintage "F" Stamped
Kobilica: 6-Saddle Vintage-Style Synchronized Tremolo with Bent Steel Saddles
Strune: Fender® USA 250L Nickel Plated Steel (.009-.042 Gauges), PN 0730250403
Kontrole: Master Volume, Tone 1. (Neck/Middle Pickups), Tone 2. (Bridge Pickup)
Specifikacije: Neck Construction 3-Bolt
Specifikacije II: Fret Size Vintage Tall
Specifikacije III: Nut Material Synthetic Bone
Lastnosti: Truss Rod Bullet Style
Več lastnosti: Neck Plate 3-Bolt "F" Stamped with Micro-Tilt™
Posebnosti: Truss Rod Bullet Style
Pribor: Deluxe Gig Bag
Artikel: 014-9032-341


Item No.: 014-9032-341

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00