LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FLIGHT UKULELE IRIS Blk bariton ukulele s torbo

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FLIGHT
 • Šifra: 6412

 • Spletna cena:

  141,00€

  Cena:

  148,42€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 115,57€
Cena na obroke od 12.73€ / mesec
Izračun obrokov
12.73€ x 12 mesecev
24.99€ x 6 mesecev
49.50€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


There’s a new princess in town! Meet the Flight Iris, a solid spruce top concert ukulele sporting a painted top in black, blue, or red, pick guard, and laminate mahogany back and sides. The Iris is Flight’s take on a painted-top ukulele, offering a host of features with Flight’s recognized quality and value.

The Iris includes a slotted headstock, rear facing Der Jung tuners, offset front position markers on a rosewood fretboard, a 36mm nut, a compensated saddle, fluorocarbon strings, and a deluxe gig bag. The Iris is a joy to play and sounds sweet! Want to make a bold statement with a modern ukulele design? If so, the Flight Iris is the ukulele for you!


V mestu je nova princesa! Spoznajte Flight Iris, baritone ukulele s prednjo ploščo iz masivne smreke, ki ima pobarvan vrh v črni barvi, zaščitno ploščo in laminat iz mahagonija na zadnji plošči in ob stranicah. Iris je Flightova podoba ukulele s pobarvano zgornjo plošo, ki ponuja množico funkcij s prepoznavno kakovostjo in vrednostjo Flight ukulel.

Iris vključuje glavo z režami, nazaj obrnjene Der Jung tunerje, zamaknjene sprednje označbe na ubiralki iz palisandra , sedlo, strune iz fluoroogljika in luksuzno torbo za koncerte in hranjenje. Iris je užitek igrati in zveni neverjetno sladko! Želite podati drzno izjavo s sodobnim dizajnom ukulel? Če je tako, je Flight Iris ukulele za vas!

Barva: Črna
Velikost ukulele: Bariton ukulele
Tip ukulele: Akustične ukulele
Zgornja plošča: Masivna smreka
Kobilica: Palisander
Specifikacije: Nut & Saddle: Bone
Specifikacije II: Strings: Japan Carbon Fiber
Specifikacije III: Offset Front Position Markers.
Lastnosti: White Acrylic Rosette
Več lastnosti: Der Jung tuners
Posebnosti: White Acrylic Binding
Pribor: Deluxe 15mm padded gig bag, instructional booklet and sticker pack

Item No.: 6412

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00