LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FURCH YELLOW DELUXE GC-SR SPA elektroakustična kitara s kovčkom

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FURCH
 • Šifra: 7500665

 • Spletna cena:

  3.090,00€

  Cena:

  3.252,63€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 2.532,79€
Cena na obroke od 73.08€ / mesec
Izračun obrokov
73.08€ x 48 mesecev
93.95€ x 36 mesecev
135.82€ x 24 mesecev
261.66€ x 12 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Yellow Deluxe SR je ena tehnološko najnaprednejših kitar, ne glede na zvok, ergonomijo ali kakovost izdelave. Zvočna plošča inštrumenta je izdelana iz smreke, ki ustvarja čudovit uravnotežen zvok v celotnem tonskem območju z rahlo poudarjenimi visokimi toni. Njegove akustične lastnosti so dodatno izboljšane z edinstvenim individualnim procesom zvočenja.

Yellow Deluxe SR hrbet in stranice so iz indijskega palisandra. Obe plošči dopolnjuje ergonomska funkcija Bevel Duo, ki zagotavlja maksimalno udobje tudi med dolgotrajnim igranjem. Celotno ohišje kitare je zaščiteno z visokosijajno obdelavo s polnimi porami, ki je bila razvita za izboljšanje resonančnih lastnosti lesa. Končna obdelava v kombinaciji z visokokakovostnimi toni lesa in elegantnimi dodatki daje Yellow Deluxe SR privlačen eleganten videz. Kitara je v trdem kovčku Hiscox.

Barva: Naravna
Pokrov: Sitka smreka
Stranice: Palisander
Dno: Palisander
Oblika trupa: Grand Concert
Lak: Sijaj
Vrat: Mahagoni
Ubiralka: Ebenovina
Širina sedla: 45 mm
Menzura: 650 mm
Zaščitna plastika: Prozorna
Elektronika: LR Baggs
Navijalci: Gotoh 510 Silver Patina - gear ratio 1:21, Machine head buttons Polished ebony
Kobilica: Ebony
Strune: Elixir Ph-Br Nanoweb 12-53
Specifikacije: Neck reinforcement CNR System with dual-action adjustment
Specifikacije II: Neck profile Furch Soft V
Specifikacije III: Bridge pins Faux tortoise
Lastnosti: Saddle TUSQ fully compensated
Več lastnosti: Bridge string spacing 55 mm
Posebnosti: Fingerboard front inlay Pearl Eclipse inlays
Pribor: Hiscox hard shell case
Item No.: 7500665

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00