LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

HOHNER MARINE BAND Crossover G orglice

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: HOHNER
 • Šifra: M2009086

 • Spletna cena:

  71,25€

  Cena:

  75,00€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 58,40€
Cena na obroke od 12.58€ / mesec
Izračun obrokov
12.58€ x 6 mesecev
24.93€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -

MARINE BAND CROSSOVER Series

HOHNER MARINE BAND Crossover E orglice HOHNER MARINE BAND Crossover F orglice HOHNER MARINE BAND Crossover D orglice HOHNER MARINE BAND Crossover Ab orglice HOHNER MARINE BAND Crossover F# orglice HOHNER MARINE BAND Crossover C orglice HOHNER MARINE BAND Crossover Db orglice HOHNER MARINE BAND Crossover Bb orglice

Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Hohner Marine Band Crossover; po stotih letih, blues še vedno ostaja eden najbolj vplivnih glasbenih žanrov. Njegov vpliv se sliši v pop himnah, rock pesmih in celo hip hop skladbah po vsem svetu. Zato so se odločili oblikovati novo visoko kakovostno ustno harmoniko za blues in vse sloge, ki so iz njega zrasli, pri čemer so uporabili trajnostne surovine, z močnim originalnim zvokom, ki bi ustrezal potrebam te nove generacije profesionalnih glasbenikov. Rezultat: Crossover. Patentiran laminiran bambusov materjal je popolnoma vodoodporen in izjemno zrakotesen, zvok je svetel in jasen, in sodobno prilagajanje kompromisov je idealno za igranje posameznih not, bodisi akustično ali nba ojačevalec, hkrati pa ohranja poln zvočni akord. Če ustne ste navdušeni nad bluesom, rockom, jazzom ali soulom, Crossover vam zagotavlja moč, zvok in občutek, ki jih potrebujete, da uresničite svoje sanje. Prestopite v novo dobo harmonike!

Tip: Diatonične orglice
Tonaliteta: G
Uglasitev: Richter
Jedro: Leseno - bambus
Pokrov: Krom
Debelina plošče z jezički: 0.9 mm
Material plošče z jezički: Medenina
Število jezičkov: 20
Število odprtin: 10
Dolžina (cm): 10 cm
Specifikacije: Comb (finish): triple lacquered
Specifikacije II: Tonal range: 3 octaves
Specifikacije III: Comb (material, color): bamboo, blonde
Lastnosti: Comb (finish): triple lacquered

Item No.: M2009086

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00