LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

JET JGA-255 OP Nat akustična kitara

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: JET ACOUSTIC
 • Šifra: JGA255OP

 • Spletna cena:

  149,00€

  Cena:

  156,84€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 122,13€
 • Najnižja cena zadnjih 30 dni: 125,47€
Cena na obroke od 13.45€ / mesec
Izračun obrokov
13.45€ x 12 mesecev
26.41€ x 6 mesecev
52.31€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Kitare JET izdelujejo v tovarnah po vsem svetu. Najmasovnejši segment se proizvaja v tovarni v Indoneziji z uporabo najnovejših tehnologij in izpolnjuje vse mednarodne standarde kakovosti.

JET JGA-255 OP je akustična kitara z izrezom Grand Auditorium. Prednja plošča je iz cedre in z modernim, ultra tankim premazom Open pore, ki je postal pravi trend med proizvajalci kitar. Igranje s takšnim premazom postane lahkotno in odzivno, kar je zelo všeč kitaristom.

Oblika ohišja Grand Auditorium, prednja plošča iz cedre in finiš z odprtimi porami so zelo priljubljeni pri kitaristih s prstnim slogom igranja. Vizualno se instrumenti s premazom z odprtimi porami odlikujejo po jasno vidni in otipljivi rasti lesa. Instrumenti s takšno prevleko so zelo prijetni na dotik - imajo žametno teksturo, na otip se zdijo bolj naravni. Enak učinek je poudarjen z rezom v lesu zgornje plošče, ki razkrije prvotno zrnato strukturo lesa.

Ko govorimo o konstrukciji akustičnih kitar JET, velja omeniti njihovo ubiralko, ki je izdelana iz lesa Merbau. Prej se je palisander množično uporabljal za fretboard, vendar za njegovo uporabo so bile uvedene resne omejitve. Merbau les se je izkazal za veliko močnejšega in trajnejšega. In njegova specifična teža prispeva k visokokakovostnemu pridobivanju zvoka. Ni zaman, da se to drevo uporablja v gradbeništvu, za kanuje in tradicionalna glasbila. Na Fidžiju in v mnogih drugih državah jugovzhodne Azije to drevo velja za sveto. Trdnost in moč poosebljata najboljše človeške lastnosti

Barva: Naravna
Pokrov: Cedra
Stranice: Mahagoni
Dno: Mahagoni
Oblika trupa: Grand Auditorium
Lak: Mat
Vrat: Mahagoni
Število prečk: 20
Širina sedla: 43 mm
Menzura: 650 mm
Izrez: Da
Navijalci: Chrome-plated tuners
Specifikacije: 3-band equalizer
Specifikacije II: Built-in tuner
Specifikacije III: Production: Indonesia
Lastnosti: Finish: Openpore
Več lastnosti: Fretboard: Merbau

Item No.: JGA255OP

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro
Captcha

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00