LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

KORG OPSIX SE FM elektronska klaviatura

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: KORG
 • Šifra: OPSIXSE

 • Spletna cena:

  1.899,00€

  Cena:

  1.998,95€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 1.556,56€
Cena na obroke od 45.47€ / mesec
Izračun obrokov
45.47€ x 48 mesecev
58.45€ x 36 mesecev
84.50€ x 24 mesecev
162.80€ x 12 mesecev
319.50€ x 6 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Opsix SE je digitalni sintetizator, ki izstopa s premium dizajnom, 61 tipkami in aftertouch funkcijo, odpirajoč nov svet zvočnih možnosti. Nadgrajuje že obsežni zvočni motor originalnega opsixa, tako da povečuje polifonijo in glasnost, ustvarjajoč sintetizator, namenjen vrhunski izvedbi in natančnemu nadzoru.

Mikser Operator opsix je prvič poenostavil FM sintezo, jo naredil ne le razumljivo, ampak tudi obvladljivo. Z dodatnimi sposobnostmi sinteze in programiranja je ponudil učinkovitejši delovni proces in še bogatejši zvok.

Opsix SE gre še korak dlje. Opremljen je s Korgovo premium 61 tipk klaviaturo s povratnim odzivom, ki ponuja izjemno taktilno izkušnjo, pričakovano od Korgovih vrhunskih delovnih postaj. Z elegantnim, trdnim kovinskim ohišjem je zgrajen tako za intenzivnost nastopov v živo kot tudi za preciznost v studijskih urah. Kovinski gumbi so optimalno obteženi za brezhibno nastavljanje. Pod svojo zunanjostjo opsix SE ponaša z neverjetno kapaciteto 80 stereo glasov polifonije.

Opsix SE je prednaložen s stotinami zvokov, izboljšanih za nadzor s pritiskom. Poleg tega je popolnoma združljiv z zvoki in vzorci tako iz originalnega opsixa kot tudi programske opreme opsix Native, vključno z številnimi visokokakovostnimi skupinami tonov in funkcij.

Število tipk: 61 keys (Natural touch keybord with velocity and release-velocity sensitive, aftertouch)
Polifonija (maksimalna): 80 voices (The maximum number of voices is varied depending on the setting.)
Število prednastavljenih glasov: 40 presets + user algorithm (unique to each program)
Število prednastavljenih skladb: 500 (350 preset programs and 150 user programs as the factory-set)
napajalnik: AC adapter (DC12V)
Kontrole: MODULATION wheel, PITCH wheel, RATIO OP 1–6 knobs, LEVEL OP 1–6 sliders, DATA ENTRY A–F knobs
Specifikacije: USB B port
Specifikacije II: Step Sequencer (up to 16 steps, up to 6 notes per step) Motion Sequencer (up to 6 lanes)
Specifikacije III: Altered FM sound generator
Lastnosti: Filter11 types (LPF 12, LPF 24, LPF MS-20, LPF POLY6, HPF 12, HPF 24, HPF MS-20, BPF 6, BPF 12, BRF 6, BRF 12)
Več lastnosti: 6 operators, 1 filter, 3 EGs, 3 LFOs, 3 effects, step sequencer, arpeggiator
Posebnosti: Effect30 types (Chorus, Unison Ensemble, Phaser, Phaser (BPM) , Auto Pan, Auto Pan (BPM), Flanger, Flanger (BPM) , Rotary Speaker, Auto Wah, Exciter, Enhancer, LFO Filter, 3-Band EQ, Distortion, Guitar Amp, Decimator, Grain Shifter, Master Limiter, Compressor, Delay, Delay (BPM) , Autopan Dly, Autopan Dly (BPM), Tape Echo, Tape Echo (BPM) , Early Reflection, Reverb, Shimmer Reverb, Spring Reverb) x 3
Širina: 1,014mm
Višina: 108 mm
Globina: 344mm
Teža: 8.6kg
Item No.: OPSIXSE

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00