LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

KORG PA1000 aranžerska klaviatura

 • Top seller KORG PA1000 aranžerska klaviatura
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: KORG
 • Šifra: 117

 • Spletna cena:

  1.949,00€

  Cena:

  2.051,58€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 1.597,54€
Cena na obroke od 46.73€ / mesec
Izračun obrokov
46.73€ x 48 mesecev
60.07€ x 36 mesecev
86.84€ x 24 mesecev
167.31€ x 12 mesecev
328.36€ x 6 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


KORG predstavlja najnovejši visokozmogljivi aranžer v priznani seriji profesionalnih aranžerjev Pa-Series, model Pa1000. Pa1000 prinaša obilo novih zvokov (z izboljšanim nadzorom določenih odtenkov za povečano realnost), ki ohranjajo nastope sveže in vznemirljive, poleg tega pa ponuja ogromen razpon stilov, ki pokrivajo glasbene žanre z vsega sveta. V kombinaciji z zmogljivo funkcionalnostjo nastopanja, intuitivnim uporabniškim vmesnikom ter bogatim in oblikovanim zvokom dobite aranžer za najbolj zahtevne in izbirčne glasbenike.

Pa1000 uporablja zvočni modul s štirikrat več pomnilnika PCM kot najbolj prodajan Pa900 in razširja količino uporabniškega pomnilnika PCM na 600 MB s stiskanjem. Število mest za uporabniške sloge se je prav tako povečalo na največ 1.152, kar bo zajelo skoraj vsak žanr. Izpopolnjen vgrajeni zvočni sistem proizvaja močan, poln zvok, ki ga izboljšujejo standardne funkcije, kot so TC Helicon Vocal Harmonizer, dvojni MP3 predvajalnik in snemalnik ter dvojni sekvencer. Video izhod je standardiziran, tako da lahko vaša publika poje skupaj s prikazanimi besedili. Pa1000 združuje vse to v visokokakovostnem ohišju z aluminijastimi vstavki na stranskih ploščah, kar mu daje prestižen videz na vsakem odru!

Popolnoma novo je dodana funkcija KAOSS FX, ki vam daje ustvarjalni nadzor nad vašim izvajanjem. Od subtilnega prehoda med različicami in vrstami bobnarskih kompletov, do natančnega mixanja med spremljajočimi zvoki, živega preoblikovanja potekajočih ritmov, do najradikalnejših efektov, ki jih uporabljajo številni DJ-ji, lahko dodate tudi "liquid mixing" k vsakemu slogu ali MIDI skladbi s pomočjo enostavnih funkcij računalniško podprtega sestavljanja. Razširite meje svoje glasbene ustvarjalnosti!

Barva: Jantarna
Število tipk: 61 semi-weighted keys (C2 – C7) with velocity and aftertouch
Polifonija (maksimalna): 128 voices, 128 oscillators
Število prednastavljenih glasov: User512 Sounds, 256 Drum Kits
Število prednastavljenih skladb: More than 430 Factory Styles, freely reconfigurable sets, 1,152 locations, including User and Direct banks
Ojačevalci: 2 x 33 W
Zvočniki: 2 x 100 mm woofers in bass reflex box, 2 x 25 mm dome tweeters
napajalnik: 100–240 Volts, 50/60 Hz, 25 Watt normal / 0.3 Watt in standby
Kontrole: Master Volume, Fade In/Out, Keyboard-Acc/Song Balance, Ensemble, Octave Transpose, Master Transpose, Quarter Tone and Arabic Scale memorized inside Keyboard Sets, Joystick, Audio In Volume, Mic FX Level, Harmony/Double On/Off, Mic/Guitar Preset, Audio In Mute ,2 Assignable Knobs, 3 Assignable Switches, Tempo +/-, Tempo Lock, Metronome On/Off, Dial, Search, Shift, Chord Scan (Lower, Upper), Split, Track Select, Record Virtual Quarter Tone SubScale Keypad, 4 x Scale Presets
Specifikacije: Upgradable operating system, Multitasking, Load while play
Specifikacije II: EDS-X (Enhanced Definition Synthesis – eXpanded) Filters with resonance, 3-band EQ on each Sound
Specifikacije III: More than 1,750 Factory Sounds, including two multilayer Stereo Pianos with damper and body resonance, GM/XG sound sets and 107 Drum Kits
Lastnosti: Loads KORG, WAV, AIFF and SoundFont™ formats Saves KORG, WAV and AIFF formats Full Edit, Time Slice, Sampling
Več lastnosti: More than 300 Keyboard Sets, freely reconfigurable
Posebnosti: 864 locations, including User and Direct banks
Pribor: AC Power Cable, Music Stand, Quick Guide manual
Dolžina: 103 mm
Širina: 37 mm
Višina: 13 mm
Teža: 10.75 kg

2 x 33 WItem No.: 117

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00