LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

KORG PA5X-61 aranžerska klaviatura

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: KORG
 • Šifra: 88001388

 • Spletna cena:

  3.999,00€

  Cena:

  4.209,47€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 3.277,87€
Cena na obroke od 96.00€ / mesec
Izračun obrokov
96.00€ x 48 mesecev
123.42€ x 36 mesecev
178.42€ x 24 mesecev
343.74€ x 12 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Pa5X je paradni konj v liniji KORG Professional Arranger klavijatur, ki na novo definira aranžersko klavijaturo. Popolnoma preoblikovan z najsodobnejšim zvočnim mehanizmom in poenostavljenim barvno vodenim uporabniškim vmesnikom, Pa5X proizvaja osupljivo bogato in edinstveno zvočno izkušnjo, ki vas navdihuje pri ustvarjanju in izvajanju! Pa5X je opremljen z nešteto visoko kakovostnimi zvoki in stotinami stilov, ki so takoj dostopni preko vabljivega prikazovalnika.

Sprednja stran klavijature, ki vključuje razdelek Pad Matrix in Mixer, ki ga je mogoče upravljati, večbarvne gumbe na LED zaslonu in ogromen zaslon na dotik, ki ga je mogoče prilagoditi, vam omogoča ves čas nadzor nad izkušnjo ustvarjanja glasbe.

Pa5X se odlikuje tako kot instrument za živo izvedbo kot zmogljivo ustvarjalno orodje v studiu, ki vam omogoča, da najdete svoj idealen zvok, ne glede na to, kam vas glasba popelje.

Število tipk: 61 touch sensitive keys with aftertouch
Polifonija (maksimalna): 160-Voice polyphonic
Število prednastavljenih glasov: Over 2000 sounds
Število prednastavljenih skladb: Over 600 styles
Število snemalnih stez: 16-Track sequencer Audio recording
Kontrole: Style/Song ControlsPlay/Stop, Go To Start, Style Select, Song Select, Xfader, Tempo +/-, Tempo Lock, Tap Tempo/Reset, Synchro Start, Synchro Stop, Fade In/Out, Chord Scan (Lower, Upper), Chord Sequence, Memory, AutoFill
Specifikacije: DSP effects: 10 inserts per sequencer + X Master A + X Master B
Specifikacije II: Supports up to 1 TB SD cards as storage media, not included in the delivery
Specifikacije III: Integrated, wholesome sampler, sample memory: 8 GB
Lastnosti: Finalizer built-in in the mixer for volume adjustment of styles and midifiles
Več lastnosti: Microphone input: XLR/combination jack
Posebnosti: Patented dual sequencer for styles, midifiles and audio
Pribor: AC Power Cable, Music Stand, Quick Guide manual
Širina: 1021 mm
Višina: 127 mm
Globina: 374 mm
Teža: 15.1 kg


Item No.: 88001388

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00