LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

KORG PA700 aranžerska klaviatura

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: KORG
 • Šifra: PA700

 • Spletna cena:

  1.339,00€

  Cena:

  1.409,47€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 1.097,54€
Cena na obroke od 31.34€ / mesec
Izračun obrokov
31.34€ x 48 mesecev
40.30€ x 36 mesecev
58.25€ x 24 mesecev
112.23€ x 12 mesecev
220.26€ x 6 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


 

PA 700 je profesionalna arranger klaviatura, ki kljub zmerni ceni ponuja vse to, kar je bilo do sedaj dosegljivo le v najvišjem cenovnem razredu.

61 tipk občutljivih na udarec da pravi občutek pri igranju. Novi EDS-x zvočni generator omogoča klaviaturi profesionalen zvok. Na izbiro je 1700 različnih zvokov, bobni s posnetim prostorskim zvokom, Hammond kombo orgle, odlični zvoki pihal, trobil, godal, harmonik... Klaviatura omogoča tudi nalaganje novih uporabniških zvokov - samplov.

Za spremljavo je pripravljenih 370 popolnoma novih ritmov in 1152 prostih mest za lastne ritme. Ritem lahko izdelamo iz Midi file datoteke na klaviaturi sami.

Vse nastavitve lahko shranimo v Songbook - 20000 prostih mest, da lahko na odru v trenutku dostopamo do njih.

Svoje pesmi lahko posnamemo v klasični midi in tudi v MP3 formatu.

PA700 ima vhod za mikrofon in/ali vhod za kitaro z ločenim programabljivim efekt procesorjem za vokal in za kitaro.

 

 

Barva: Črna
Lak:
Število tipk: 61
Polifonija (maksimalna): 128
Število prednastavljenih glasov: 1700
Število snemalnih stez: 16
Zvočniki: 2 X 25W
Pribor: AC Power Cable, Music Stand, Quick Guide manual
Dolžina: 1030
Širina: 378.3
Višina: 132
Teža: 9.9 kg


Item No.: PA700

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00